"Їжьте та обляпайтесь. Єрмачня в поміч" - Богдан Буткевич

"Їжьте та обляпайтесь. Єрмачня в поміч" - Богдан Буткевич

Я радий, що саме в День Свободи Зеленський нарешті особисто, своїм ротом та ротом своєї обслуги підвтердив те, про що я кажу вже 1,5 роки.

Про те, як же він ненавидить Залужного і мріє його зняти. Тому просто цитати.

1. Спочатку - особисто зе, в британському таблоїді The Sun. В якому ОП собі явно купив облизувальний матеріал - недаремно ж Зеленський на днях зустрічався з сином його власника, Лакланом Мердоком: ""Якщо військовий вирішив займатися політикою, то це його право, тоді він має йти в політику, і тоді йому не до війни. Якщо ти керуєш війною, маючи на увазі, що завтра ти будеш займатися політикою чи виборами, то у своїх словах і на передовій ти поводишся як політик, а не як військовий, і я вважаю, що це величезна помилка. ...При всій повазі до генерала Залужного і до всіх командирів, які на полі бою, має бути розуміння ієрархії. За законом і під час війни це навіть не обговорюється. Це не веде до єдності нації".

І де там всі ті уроди, які бігали й кричали, що ніякого конфлікту нема, а я - тупий порохоскот, що спеціально все придумує? І добре, якщо ви просто - блогерня на зп у ОП.

Хріново, що є чимало довбодятлів, які не розуміють досі сенсу дій Зе. Які полягають в одному - зняти з себе відповідальність за повний провал підготовки до війни. А також - за огидну брехню власному народу про перебіг війни в стилі "крим за 3 дні". Та за політичні втручання в хід бойових дій if you know what I mean.

Зверніть увагу, хто реально з самого початку качає тему Залужного. І потім навіки уткніться ті, хто розповідав про поганих зрадофілів, які накидають на святого Зе.

2. І сьогоднішня ж цитата міністра оборони Зеленського - Рустема Умерова. Пряма мова: "Тема, яка стосується зміни командувачів, вона проходить за всіма параметрами, які ми у своєму внутрішньому периметрі військовому обговорюємо. У цьому плані маю сказати, що рішення поки що не ухвалено. Але ми робимо все можливе, щоб підвищити ефективність. І якщо це станеться, то ми дуже відкрито будемо завжди комунікувати це".

Великий привіт всім потворам, які тиждень тому, коли ми з Marina Daniluk-Yarmolaeva про ці плани повідомили - звільнити Наєва під підкриттям Остащенко та Тарнавського - нам розказували, що ми - фейкомети і агенти кремля.

Їжьте та обляпайтесь.

Паршиво те, що Зе йде в штопор. Додамо до цього "майдан-3" -  і ми отримуємо картину загнаного в куточок щура. Який готується якомога дорожче продати своє місце у владі. І якщо ціною буде нищення армії - він без будь-яких сумнівів на це піде.

Єрмачня в поміч.