"Жертва російської церкви" - Сергій Фурса

"Жертва російської церкви" - Сергій Фурса

Як виявилось, голуби були на почтаку війни, а потім тероборона. То ж можливо я не справедливий до Ломаченко. Але це не відміняє необхідності гнати московських попів

На початку війни здалося, що Василь Ломаченко став патріотом і вилікувався від російського православ'я головного мозку. Він записався в тероборону і показував, що готовий битися з російськими військами. Більше того, він відмовився від титульного бою, щоб залишитися в Україні, що викликало повагу як всередині країни, так і у всьому світі.

Але потім російськи попи виправили ситуацію. І зараз Василь постить голубів миру у кольорах України і Росії. Знову ми від крок до розмов "все треба пробачити", "ми один народ", "це все політики".

І дуже прикро, що знов тобі буде неможливо вболівати за справжнього чемпіона.

Чи цей допис про видатного боксера? Насправді ні. Бо він просто жертва російської церкви. Він дійсно дуже віруюча людина, судячи з усього. А значить він дуже чутливий до слів церкви. Такими людьми дуже легко маніпулювати. Бо такі люди довіряють перш за все священнику і дуже не критично сприймають всю інформацію від нього.

І от ми бачимо, що маніпуляції вдаються. Ми бачимо, якими маніпуляціями намагається займатися московський патріархат. Якого поки що не добили в Україні. І це ж тільки початок. Вони відійшли від шоку і шукають зараз шлях до відновлення впливу. Спочатку будуть голуби миру, а потім, поступово, знову повернуться до старої риторики руського миру.

І якщо зараз не прибрати російську церкву з України, то ми назавжди залишимо в країні агентів ворога. Дуже підступних агентів. І дуже впливових.

Чому назавжди? Бо якщо ми не приберемо їх зараз, коли ми бачимо військові злочини і геноцид росіян, які підтримує російська церква, то вже не приберемо ніколи. Якщо це не змушує нас викинути агентів Путіна у рясах з країни, то що ж зможе?

Питання риторичне...