"Життя як супермаркет: можна все брати, але пам'ятай, що в кінці чекає каса" - Джон Сміт

"Життя як супермаркет: можна все брати, але пам'ятай, що в кінці чекає каса" - Джон Сміт

Підсудному Коломойському цими днями згадують його фразу: - "Життя як супермаркет: можна все брати, але пам'ятай, що в кінці чекає каса".

Обожнюю схильність наших людей носитися з пустишкою, але висловленою впевнено і авторитетно.

Просто уявіть рівень розвитку моралі в голові цієї нікчеми, яка лише на 6-й десяток років дійшла до цих "соломонових істин"? Тобто в голові там тупа дитина, яку батьки не навчили в дитинстві елементарного поняття "не можна". Навпаки, його батьки ставили горшок на обідній стіл, садили його на цей горшок і цим вчили: "тобі, наш хароший, можна все, не стісняйся".

Воно виросло, накралося, дожило до сивого волосся і лише під старість почало задумуватися, що слухай, а не так-то воно все просто у житті: можна НЕ все. Хуцпа, борзота, "кофє ідьош піть", це звісно все красиво і працює. Особливо це гіпнотизує таку саму шпану. Але працює не довго і далеко не на всіх. А потім наступає момент, коли в тобі всі раптом розгледіли злодія і ку-ку. І твої накрадені мільярди на рахунках перетворюються із засобу влади на ласу ціль для таких же бандитів як і ти, тільки в піджаках і рангом повище. Які не бояться тебе прищучити і твої мільярди розкулачить на свою користь.

Ось така історія підсудного Коломойського.

Дивно лише чому він не заявляє про "антисемітські гоніння". Було б ржачно. А ще - що чужі накрадені мільярди йому заповів Бог? Знайшлася б маса людей, які б такій веселій позиції співчували.

Та все ж це треба умудритися, щоб тебе на старості літ запам'ятали навіть не белібердою рівня "маємо те, що маємо", а "долгі платят только труси".

Тепер підсудний отримує новий арешт по підозрі про вбивство, пихтить в дві дірки і йде отримувать вечірню пайку. А ми - розуміння, що тю, і чого ото було 20 років тягнути?

Та нас цікавить в цій всій історії, щоб із неї не виявився пшик. Бо організація вбивства, за яку заворушилися аж через 20 років і аж через 5 років зеленої дружби-жвачки, виглядає дууууже правдоподібно. Особливо, коли в цей же час на волі ходить наша героїня Надія Савченко, яка намагалася вбити все керівництво країни і додатково з ними - " - 300 тисяч! - Кого?Дєнєг? - Да какіх дєнєг, Володя! СМЄРТЄЙ!".

І нічого, ходить на свободі, на відміну від Червінського. І питань у зеленого кривосуддя нема. Бо то коли російські спецслужби хочуть вбити Зеленського - теракт. Коли іншого президента, в мнятому пінжаку, то це 

Але якщо був мафіозі, який замовляв вбивство, то був у нього і мафіозний клан. Мафіозний клан зараз розгромлюють? Чи в тому клані був один учасник - Коломойський?

Поліція має показувати, що це гучний розгром вперше за 2 десятиліття всеукраїнського мафіозного спрута. І по інших справах не відставати. Наприклад, чому це забутий стибрений у держави Криворізький залізорудний комбінат? Там з цим персонажем проходили такі ж як і він носії моралі про касу в кінці життя - Пінчук і Боголюбов. Вони про цю шахрайську історію так все гарно в Лондонському суді розказали - а в нас всі роблять вигляд, що вони не банда Чорная Кошка, а якісь "представники крупного бізнеса".

Пора їм всім не на Канари, а на українські нари. Саме там, а не в Лондонському суді вони мають з'ясовувать, хто кому рабінович.