"Життя як воно є" - Зоя Казанжи

"Життя як воно є" - Зоя Казанжи

Типу опозиційний російський канал Дождь, який базується у Латвії, займається закупівлею оснащення для російських мобілізованих. Певне, стало жалко «мальчиков».

Посли G7 вийшли зі спільною заявою про критичність запуску Вищої ради правосуддя. Суддівська мафія, на яку і досі має вплив бєглий Портнов (як перетнув кордон, так ніхто і не розбирався) зриває формування цього органу.

Школярка із Херсону, чия сім‘я змогла виїхати з окупації лише до Криму, відмовилась вставати в школі під час виконання гімна рф. А на слова «слава росії», відповіла «Слава Україні». Той випадок, коли дитина сильніша за дорослих. Як же треба повертати наших звідти!..

В одеській мерії підписали угоду про встановлення побратимських зв‘язків з містами Майямі і Майямі Біч. Тепер, певне, полетять ділитися досвідом.

СБУ викрило чиновників і Київської, Львівської та Чернівецької митниць, які блокували вивіз українського зерна в ЄС. Вони організували механізм незаконного отримання коштів за експортно-імпортні операції. Таким чином заробляли «сотні тисяч гривень».

В Ямпольському зоопарку, поки містечко перебувало в окупації, росіяни з’їли зубра, оленів та страуса. А вовків та верблюда заморили голодом.