"ЖОДЕН ЄРМАК НЕ ПОСТРАЖДАЄ" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

"ЖОДЕН ЄРМАК НЕ ПОСТРАЖДАЄ" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

Нардеп Гео Лерос подав в НАБУ нову заяву про махінації на митниці. За словами нардепа з червня 2019 р. в Держподатковій службі почала діяти «програма», тобто система ухиляння крупного бізнесу від ПДВ за відкати. Обсяги ухиляння протягом року зросли від 2 мільярдів грн. на початку, до 5,5 мільярдів на 1 лютого 2020 р. Чи не про цю схему розповів в інтерв’ю Уманський?

З боку офісу президента курирує схему нібито голова ОПУ Андрій Єрмак. За 8 місяців сумарні втрати держбюджету склали 25,5 мільярдів грн. На своєму ФБ нардеп Лерос навів чимало документів-підтверджень. «Єрмак вартує Україні надто дорого» - зазначив нардеп.

Я не буду співати дифірамбів Гео Леросу. Маю підозру що його ворожість до Єрмака далеко не щире обурення беззаконням – Лерос давно відомий своєю дружбою і з Богданом, і з Ткаченком, і з забудовником Вавришем. Але…

Приємно спостерігати за внутрівидовою боротьбою в середовищі зелених. Тим більше здогадуюся чим закінчиться цей скандал також. То Порошенко звільнив Гладковського зразу після скандалу з передачкою по ТБ – нині все буде не так. Президент Зеленський вийде перед своєю фракцією і скаже: «Цим ми також не займаємося!» І жоден Єрмак не постраждає. Як завжди.

Дмитро "Калинчук" Вовнянко