Злий дух "дєд Мороз" - Олена Кудренко

Злий дух "дєд Мороз" - Олена Кудренко

За легендами, злий дух "дєд Мороз" приймав жертвопринесення та крав дітей, несучі їх у мішку. Але цього року він звернув увагу на те, що є "рибка повкуснєє", і її дуже багато, і їй холодно. В неї є якісь диряві шкарпетки, а в декого навіть довоєнні портянки. Зате спальників немає, і палаток. І з зимовим одягом не у всіх все добре. А коли ЗСУ поженуть цю біомасу по полю, то біомаса буде змушена рити нові окопи, якщо встигне - а зимою в мороз їх не пориєш. Отже, "бєрі - нє хочу".

"Дєдушка" лише посміхався з пропагандистських сподівань, що ось прийде "гєнєрал Мороз" і заморозить усі ЗСУ, і вже тоді непереможна російська армія як піде в наступ, як дійде до Польщі, як покаже всьому світу... Бо це була така стратегія в самого путіна: віддати Херсон, і Київщину, і Харківщину, і побігти звідти швидше, ніж собаки українських фермерів - а потім набрати ще півмільйона чмобиків та по морозу дійти до Європи.


Вони дійсно на це сподівались, там, у теплих телестудіях. Але "дєдушка" з мішком ходив не вперше, і навіть далі "ма-а-сковской кольцєвой", а тому знав і бачив більше за пропагандистів.

Бачив, що Юрка з Воронєжа недобачає на одне око - а його записали снайпером. І бачив, що Славка з Пскова без водяри двох днів не витримує. А Женька, що з плоскостопістю, здатен до зради "Отєчества". Отже така собі армія. Жертвопринесення буде перевиповнене на багато років вперед - тягати їх мішками не перетягати...

Чорними.