Злочин ОЗУ при владі по порятунку вагнерівців

Злочин ОЗУ при владі по порятунку вагнерівців

Рівно рік, як Верховна Рада одобрямсом слуг затвердила версію організованої злочинної групи у владі зі зриву операції Української Розвідки по захопленню вагнерівців.

Тепер вдячні вагнерівці повернулися і стратили 70 наших захисників в Оленівці і продовжують вбивати українців.

Рік тому Зеленський вийшов на прес-марафон і за тонами базікань про "нерозвідника Бурбу" повністю спростував версію своїх подільників і, відповідно, повністю підтвердив версію українських розвідників-авторів операції "Авеню".

Він заявив, що:

1) керівник ГУР Бурба зумів вирахувати в Росії, зібрати і виманити три десятки військових злочинців, їх залишалося лише у літаку привезти до Києва, для чого була потрібна його (Президента) віза.

2) Бурба тримав Зеленського у курсі на всіх етапах операції.

3) Зеленський обманув Бурбу, ввів його і його команду в оману, на фінальному етапі пообіцяв затвердити операцію, але в разі, якщо "будуть детально прораховані речі" і "ніхто не постраждає".

4) Але коли Бурба вийшов із його кабінету, в тісному колі подільників Зеленський повідомив своїм: "Бурба хочєт мєня поссоріть с Ердоганом" і "я НІКОГДА нє в'єду в ету стєну!".

5) І коли Бурба вже вивіз військових злочинців, які нічого на цю мить не підозрювали, у Білорусь, і потребував фінальної акцептації від Президента, Зеленський без пояснення причин "відмовився зустрічатися з цією людиною".

6) І операція зірвалася.  

Все це Зеленський відкрито на всю країну заявив сам. Цим він повністю зруйнував версію "шісток", вибудовувану впродовж року, що "вся історія - детективна вигадка від початку і до кінця" (Єрмак), "це ІПСО росії, першим про операцію написали російські ЗМІ" (Буданов), "операцію злив сам Бурба і Порошенко" (Арестович).

В подачі Зеленського це мало звучати, як гарна версія, за принципом "відгавкався", але для будь-якої вдумливої комісії це мало стати показами ключового свідка, після яких вся банда сідає в тюрму за приховання слідів злочину і введення слідства в оману.

Натомість, член групи - Безугла - у парламенті одразу завізувала своїм підписом версію банди, за якою "нічого не вдалося встановити", і організувала у парламенті одобрямс депутатів версії вигідної банді.

В країні фактично повторилося голосування рівня "законів 16 січня", коли вся владна верхівка перетворилася на злочинне коло зрадників, які в інтересах ворога порушили закон і здійснили злочин проти українського народу.

Вся ця історія дозволила бандитському колу розгромити Військову Розвідку, викинути звідти найкращих, найзавзятіших, найсміливіших, найпринциповіших розвідників, що на мій погляд в подальшому і привело до того, що ворогу перед вторгненням 24 лютого 2022 року вдалося ввести нашу розвідку в оману щодо факту підготовки нападу, дати наступу, головного і відволікаючих напрямів удару.

В результаті, не маючи перед собою авторитетного і незалежного керівництва розвідки, яке змогло б виявити плани ворога і настояти на правильності свого висновку попри скепсис політичного керівництва, Зеленський у наступ не вірив, наступ заперечував, підготовку до відсічі провалив.

В результаті ми втратили південь країни, допустили удар в спину захисникам Маріуполя, втратили найкращий підрозділ, тисячі українських патріотів полоненими і вбитими в Маріуполі, і десятки тисяч цивільних вбитими і закатованими, тисячі викрадених на росію дітей, сотні тисяч елементів культурної спадщини.

Тепер російський військовий злочинець пригожин в своїх інтерв'ю хвалить Зеленського, а його банда "вагнер" не отримавши від нас історичну поразку в 2020 році продовжує бути привабливою для гарматного м'яса по росії.

Злочин ОЗУ при владі по порятунку вагнерівців не розкритий досі. Банда зуміла його поховати новим масштабним злочином.

Але ми маємо фіксувати правдиву картину. Щоб потім вони відповіли за все.

Джон Сміт