"Зміцнення Смешка... не розумію" - Карл Волох

"Зміцнення Смешка... не розумію" - Карл Волох

Я можу зрозуміти і пояснити, чому так повільно падає рейтинг Зеленського. І чому росте підтримка Порошенка (як і Бойка). І щодо Юлі та Ляшка. От що до мене геть не доходить - це різке зміцнення Смешка.
Точніше, не так. Я розумію, що частина людей, котрі мали сміливість зізнатися собі вже протягом року, що Зеленський їхніх сподівань не виправдав, але не здатні навіть сьогодні переосмислити вбиті у їхні голови стереотипи про «баригу Порошенка», шукають нового прихистку для своїх інфантильних душ.
Дивує те, що для цього знову обирають людину без ясної політичної програми (і навіть чітко артикульованих поглядів на найгостріші питання моменту), без нормальної партійної структури (тобто, у нардепи й виконавчу владу підбиратиметься абсолютно випадкова, некваліфікована й незрозуміла публіка), без належного політичного досвіду і скільки-небудь помітних здобутків під час Революції гідності та російсько-української війни. Додайте ще абсолютно незрозумілі джерела фінансування. Тобто, новий кіт у мішку майже на зразок Зеленського.
І це під час далеко не завершеної війни за суверенітет.

Карл Волох