"Знаєте в чому фокус нинішніх подій у Курській області?" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

"Знаєте в чому фокус нинішніх подій у Курській області?" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

Якщо ця операція не звершиться безумовним успіхом, на кшталт звільнення Курської АЕС і зупинкою російського наступу на Донеччині, вона означатиме військовий провал. Бо важко буде пояснити навіщо ЗСУ гуляли до Суджи, в той час як ворог захоплював Нью-Йорк і наступав на Покровськ. Бо на Донбасі території будуть втрачені, а на Сумщині все залишиться як було, плюс з'явиться новий активний фронт, який потребуватиме людей.

Але є й інша правда. Якщо зараз владі все удасться, Москва зніме війська з Покровського напрямку, ЗСУ вдасться зупинити ворога на Донбасі і втримати розіські території у Курські області, то ВСІ хто зараз волає "влада зливає Донбас під прикриттям піар-акції на Курщині" опиняться в лайні.

По шию в лайні. Із головою в лайні. Вкриються шаром лайна від якого не відмиються. Це лайно на них роками смердітиме.

А тепер зверніть увагу, що про ситуацію пишемо я, Таня Адамс, Юрій Бірюков, депутати ЄвроСолідарності тощо - і що пишуть канали і сторінки які я вважаю провокаторами (і не приховую цього). Подумайте гарно, кого слухати, мене у якого книжки в продажі і маса відео з ефірів на телеканалах в інеті - чи ноунеймів, про яких ви не знаєте нічого крім того що вони існують (і регулярно провокують порохоботів на конфлікти)?

Гарно подумайте. І ще раз повторіть, з цієї ситуації у влади два виходи - хороший і дуже поганий. Поганий результат буде дуже поганим для всіх нас. Влада затіяла дуже ризиковану гру, з погано прогнозованим результатом. Тепер або - або.

І так, від вас зараз щось залежить тільки в одному випадку - якщо особисто ви зараз у ЗСУ або активно допомагаєте ЗСУ. Все решта - трьоп і ниття без користі. От так.