"Знаєте, я вже нічому не дивуюсь" - Олег Шарп

"Знаєте, я вже нічому не дивуюсь" - Олег Шарп

Якщо вірити останнім повідомленням, Удар, Слуга народа, ОПЗЖ і Голос сформували у Київраді ситуативну (чи постійну?) коаліцію.
Знаєте, я вже нічому не дивуюсь - навіть такому політичному Франкенштейну. А все йде від того, що Віталій Клічко отримав результати останнього соціологічного опитування, відповідно до якого, він опинився на другому місці за рівнем довіри українців. І підгодовані політологи почали шепотіти Віталіку на вушко, шо він - найбільш перспективний претендент на крісло Сьомого президента. А значить, треба починати подобатись усім - лівим, правим, червоним, зеленим, райдужним та тим, хто не визначився. Широка, блть, коаліція...

Саме з такою тактикою переміг Зеленський, Є підозра, що на такий шпагат сажають і Віталіка. Наш нарід, звісно трошки дурнуватий, але не настільки, щоб дозволяти комусь двічі входити в одну й туж річку. Ці граблі є одноразового використання, і вже запатентовані Скрипучим. Так що маючи сильний удар, міцні щелепи і європейський background, соромно сідати на шпагати - як якась балерина, і міняти погляди - як якийсь Арестович.
До останнього сподіваюсь, що це не правда, що у Віталія є своя голова на плечах і що він у гонитві за примарною владою не зрадить ті ідеали, за які він разом з нами стояв на Майдані. Амінь.