"Знов заволали бидлолашні, нічого нового" - Олександр Дедюхін

"Знов заволали бидлолашні, нічого нового" - Олександр Дедюхін

Знов заволали бидлолашні, що Порошенкові потрібно іти з політики. Нічого нового.

А я тут погуглив. Першим про це взвив ВАЗ — шістка перед другим туром виборів 2019 року. Аргументував тоді Зеленській свої слова тим, що Порошенко знаходиться в опозиції до народу України, котрий за нього голосувати не хоче.

За півтора року, ми вже зрозуміли, що Порошенко не в опозиції до народу України знаходиться, а просто малороссія ще не з усіх виборців вичавлена, та пручається європейському вибору українців. Але, хоч і не так швидко, як ми, свідомі та майдануті порохоботи хочемо, українці, прищеплені зеленодранством, зцілюються.

Ну ви вже чули, що за Порошенка вже готові голосувати не 25%, а 43%, ця цифра відома. Але є ще одне цікаве дослідження. 25% українців очікують, що вже в наступному, 2021 році, Зеленській піде у відставку, на пенсію, в Ростов, у небуття, вʼязницю, або Кривий Ріг чи пекло. І тоді відбудуться позачергові президентські вибори. Зрозуміло, що ці 25% - це ті самі незламні порохоботи, котрі підтримували Гетьмана у найскладніші часи. Як думаєте, як скоро нас стане 55%?

Так, Порошенко колись піде з української політики, але не раніше, ніж Україна вступить в НАТО, стане однією з найповажніших країн Європи — потужним регіональним лідером, і залісся капітулює перед українською армією. Ось тоді, напевно, Порошенко піде з української політики, але не на пенсію, а до Європарламенту.