"І ЗНОВУ ПРО 5 ПИТАНЬ" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

"І ЗНОВУ ПРО 5 ПИТАНЬ" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

Найбільш важливим серед #5питань запитань є не медичний канабіс і не довічного ув'язнення за корупцію, яке не впровадять через розкол всердині "служок". Найважливіше питання - це вільна економічна зона на Донбасі. Це - прямий реверанс Ринату Ахмєтову і бізнесу пов'язаному з ним.

Просто для довідки. У 1999 - 2005 рр. на території Донбасу вже діяли вільна економічна зона (ВЕЗ) "Донецьк" і територія приорітетного розвитку (ТПР) у Донецькій області. Так от саме на Донбасі ВЕЗ і ТПР примудрилися забрати з бюджету набагато більше ніж до бюджету сплатити. ВЕЗ "Донецьк" податкових пільг отримала на 2389,8 мільйони грн, проти 147,9 мільйонів надходжень до бюджету. Нагадаю, курс долара на 2004 р. - 5,3 грн/долар. Порахуйте самі.

На цих преференціях зросло те, що ми нині називаємо Донецький клан, і СМК Ахмєтова - у першу чергу. Схоже на те, що Коломойський вирішив зливати "Слуг народу" по мірі посилення його власного проекту "За майбутнє". Служкам не лишається нічого як все тісніше дружити з Ахмєтовим. А дружба з Ринатом Леонідовичем коштує ой як дорого. І головне, самому Ахмєтову пред'явити щось буде нереально. Він - не чиновник. Не він спроваджуватиме ВЕЗ на територіях розташування заводів Ахмєтова.

На якому там гаслі "служки" стали владою? "Чому Ахмєтов не сидить"?