"Знову Путін усіх переграв" - Сергій Фурса

"Знову Путін усіх переграв" - Сергій Фурса

Парадокс: Росія постійно генерує новини про супер біологічно зброю, яку в Німеччині готувалися зробити на базі українських секретних біолоабораторій на гроші Сороса під керівництвом сина Байдена, яка буде спрямована проти виключно слов’янського етносу. І постійно гонить вмирати в Україну тисячі бойвоих бурятів і тік-ток воїнів Кадирова, які нічого спільного із цим слов’янським етносом не мають. Навіщо взагалі проти Росії антислов’янська зброя, якщо там тих слов’ян вже майже не лишилося? Цією зброєю навіть їх міністра оборони не зачепиш і виліт бойових голубів призвів би тільки до зайвих витрат на їх підготовку. Та у Східній Європі сумарно слов’ян вже набагато більше ніж у тій Росії.

А може це і є хитрий план Путіна? Він знає про супер технологічну генетично-слов’янську зброю, яку розробили в Україні і тому сидить у бункері, щоб на нього випадково не насрав бойовий голуб. І тому він оточив себе у боротьбі за руський мир тувінськими шаманами і кадирівськими посіпаками? Щоб їм було не стращно? І посилає в Україну бурят, яких по-перше ніхто не рахує, а по-друге в них точно не схожа генетика з українцями і розроблена на українцях біологічно-генетична нанозброя би тут не подіяла. От знову Путін усіх переграв. Не просто так він приймає ванни з екстрактів рогів оленів. Напевно це шаманська технологічна антизброя.

Найкумедніше було б, якби йому дійсно в одній з його папочек про це розповідали і він у це повірив. Адже у папочках не буде висновків учених, які кожного разу кажуть, що така зброя тупо не можлива і це прояв чиєїсь хворої уяви. Да вже навіть Наталія Поклонська, не найрозумніша у світі жінка, сумнівається пропаганді своїх товаришів по анексії Криму. Але папочки все кладуть і кладуть і от же кажуть, що знищили у Києві 5 біолабораторій. Цікаво, може вони росфігачили Ретровіль бо там був центр вакцинації? І таким чином вони боролися із надсекретними чіпами, які заробив ще й Біл Гейтс для контролю над слов’янським етносом? Напевно, Біл Гейтс хотів, щоб усі слов’яни підійшли до краю землі і зістрибнули. Тому ці кляті американці і розповідають усім, що земля кругла.

До речі, це геніальна стратегія. Лякати всіх росіян біологічною і ядерною зброєю і гнати при цьому своїх солдат у радіоактивний рудий ліс. Чи коли ці ушльопки повернуться додому і будуть там світитися, то це буде використовуватися російською пропагандою як доказ того, що в Україні була ядерна зброя? Знову Путін усіх переграв.