"Зрада-Перемога за тиждень" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

"Зрада-Перемога за тиждень" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

Розглянемо події 31 липня – 6 серпня 2020 р.

ЗРАДА

В Україні встановлено сумний рекорд – протягом доби підтвердили більше 1300 нових випадків COVID-19.

Генпрокурорка Ірина Венедіктова протягом тижня не відповідає на прохання слідства ініціювати відсторонення суддів Окружного адміністративного суду Києва, яких підозрюють у створенні злочинної організації та захопленні влади. За законом, відсторонити суддів від посад має право Вища рада правосуддя. Ініціювати цей процес може генпрокурор або його заступники.

Нафтогаз визначив річну ціну на газ для населення – 4,73 грн за кубометр. Водночас, місячна ціна на серпень 2020 року становить 3,24 гривень за кубометр. У порівнянні з липнем ціна газу зросла на 270 гривень (на 9%). Очевидно, ідеться про підвищення ціни на газ для населення.

Тернопільська міська рада заявила про рішучу незгоду з постановою Кабінету Міністрів України про зарахування міста до "червоної" зони карантину відповідно до рівня поширення коронавірусної інфекції, що має означати заборону пасажирських перевезень, роботи установ сфери культури, громадського харчування, ТРЦ, соціальних і реабілітаційних установ тощо.

Окупанти продовжують порушувати режим тиші на Донбасі. «Всебічне перемир’я» - триває.

ПЕРЕМОГА

«РФ вже сьомий рік поспіль веде війну проти України… Якщо Росія хоче збільшити постачання зброї, то це свідчить про пряму збройну агресію та підтримку терористичної діяльності на рівні держави», - у Міноборони відреагували на заяви Москви щодо постачання зброї на Донбас.

Полтавського терориста Романа Скрипника ліквідували. Також 3 серпня до поліції зателефонувала представниця АТ «Універсал Банк» (Київ, приміщення бізнес-центру «Леонардо») та повідомила, що у відділення зайшов невідомий чоловік, який сказав, що у нього в рюкзаку знаходиться бомба і попросив викликати поліцію. За кілька годин його затримали.

Президент України Володимир Зеленський підписав законопроєкт, який закріплює ключові положення Урядового меморандуму з виробниками «зеленої» енергетики. Цей закон дасть змогу зменшити тариф для сонячних електростанцій на 15%, а для вітрових електростанцій — на 7,5%.

Влада Ірану погодилася виплатити компенсацію за літак "Міжнародних авіаліній України" (МАУ) збитий на території Ірану на початку 2020 року, водночас щодо компенсації родичам та близьким загиблих громадян України переговори продовжаться.

З колекції картин Порошенка зняли арешт.

Успішних вихідних! І до зустрічі на зраді/перемозі за тиждень.

Дмитро "Калинчук" Вовнянко