"Зрада-Перемога за тиждень" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

"Зрада-Перемога за тиждень" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

Розглянемо події 19 березня – 1 квітня 2021 р. Нарешті вчасно...
ЗРАДА
Відкрито кримінальне провадження за фактом дій протестувальників під Офісом президента під час акції протесту проти переслідування Сергія Стерненка. Акцію супроводжував погром фасаду офісу.
Валовий зовнішній борг України протягом 2020 року виріс на 3,951 млрд доларів і досяг 125,69 млрд доларів. Розмір боргу перевищив рівень, який був досягнутий на кінець III кварталу 2015 року (124,03 млрд доларів).
Президент України Володимир Зеленський скасував підписаний Януковичем указ про призначення Олександра Тупицького суддею Конституційного суду України. Дії Зеленського суперечать Конституції.
В січні-березні 2021 року Україна імпортувала з Росії і Білорусі 593 млн кВт годин електроенергії. Це майже в 3 рази більше, ніж за весь 2020 рік. Про це заявив нардеп Волинець.
Поблизу Запоріжжя з колії зійшов поїзд "Інтерсіті" Київ-Запоріжжя. З рейок зійшли шість з 9 вагонів поїзда, в яких на момент інциденту перебували 88 пасажирів.
На 50 виборчому окрузі перемогу з великим відривом здобув міський голова міста Добропілля Андрій Аксьонов, якого звинувачують у наявності в нього російського паспорту.
У Київській області сиротами залишилися 12 дітей. Їх батьки захворіли на коронавірус і померли. У подружжя-переселенців з окупованої Макіївки було 5 рідних дітей і 7 усиновлених. А медустанови «Укрзалізниці» абсолютно не готові приймати пацієнтів з коронавірусом. У відділеннях немає не тільки кисневих точок, але навіть засобів захисту і дезінфікуючих розчинів.
Путін, Меркель і Макрон обговорили питання Донбасу – без Зеленського. Про принцип «нічого про Україну без України» можна забути.
Паризький апеляційний суд відхилив рішення Міжнародного арбітражу від 26 листопада 2018 року у справі Ощадбанку проти Російської Федерації. Суд скасував стягнення з Росії збитків за окупацію Криму.
ПЕРЕМОГА
Журналіст та історик Вахтанг Кіпіані виграв суд проти народного депутата від ОПЗЖ Віктора Медведчука. Позов стосувався книги "Справа Стуса".
Президент Зеленський запровадив санкції проти низки компаній з Росії, серед яких безліч інтернет-видань. Зокрема, заборонена діяльність медіа-холдингу "Росія сьогодні".
У Дніпровському трамвайному депо № 3 почали повторно використовувати очищену воду для миття трамваїв.
Вищий антикорупційний суд в черговий раз підтвердив сумлінність та законність процесуальних дій керівників у справі "Роттердам+", які після аналізу зібраних слідством матеріалів закрили справу через відсутність у ньому складу злочину.
Служба безпеки України припинила діяльність воєнізованого формування, метою якого була підготовка до тяжких злочинів. До його складу входили понад 150 осіб, а до організації причетні екс-нардеп Семен Семенченко та агент НАБУ Євген Шевченко.
В Україну прибула перша партія китайської вакцини від коронавірусу CoronaVac виробництва компанії Sinovac. Всього Україна замовила 2 мільйони доз вакцини.
Офіс генпрокурора повідомив про підозру трьом керівникам ініціативних груп громадського руху "Український вибір", лідером якої є нардеп Віктор Медведчук. Їх підозрюють в участі в організації та проведенні незаконного "референдуму" в Криму.
Українському хакеру, який розробив один з найбільших у світі фішингових сервісів для атак на банки, повідомили про підозру. В результаті атак хакера постраждали банки 11 країн світу.
В Україні закупівлю "пакунків малюка" відновлять через Prozorro.
Успішних вихідних! І до зустрічі на зраді/перемозі за тиждень.