"Зрада-Перемога за тиждень" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

"Зрада-Перемога за тиждень" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

Розглянемо події 7 – 13 травня 2021 р.

ЗРАДА

❌Печерський суд Києва обрав запобіжний захід народному депутату Віктору Медведчуку, якого підозрюють у державній зраді. Політика відправили під домашній арешт - !!!


❌Оптові ціни виробників промислової продукції у квітні 2021 року в порівнянні з квітнем минулого року зросли на 27,8%. Про це повідомляє Державна служба статистики.

❌Нарахування за житлово-комунальні послуги з урахуванням електроенергії в березні 2021 року склали 22,9 млрд грн. Це на 46% більше, ніж у березні минулого року (15,7 млрд грн). Українці заборгували за комуналку майже 80 млрд гривень.

❌В Івано-Франківську загорілося Складське приміщення в районі аеропорту. Дим від пожежі було видно за десятки кілометрів. Рятувальники ліквідували загоряння.

❌У квітні порівняно з груднем 2020 року бензин А-92 подорожчав на 16,4% до 27,7 гривень за літр, бензин А-95 на 15,1% до 28,7 грн, дизельне паливо - на 16,8% до 28,1 гривень. Газ скраплений для автомобілів подорожчав на 24,9% до 15,9 гривень за літр.

❌Лідер "Удару", мер Києва Віталій Кличко назвав обшуки на комунальних підприємствах придушенням місцевого самоврядування та тиском на нього особисто і на столичну владу. В Офісі президента подібні звинувачення у президента вважають перебільшеними.

❌Понад 100 українців застрягли в Непалі у зв'язку з обмеженням на міжнародні польоти через ковід-локдаун. Їх можуть вивезти спеціальними рейсами, які організовують інші країни.

ПЕРЕМОГА

✅Народному депутату від "Опозиційної платформи - За життя" Віктору Медведчуку оголосили підозру в державній зраді. Таку ж підозру оголосили його соратнику Тарасу Козаку.

✅Служба безпеки України викрили трьох осіб, які розклеювали у Берегові листівки з погрозами угорцям. Їм оголосили підозру в розпалюванні національної ворожнечі. Організаторами поширення листівок виявилися троє чоловіків, двоє з яких - переселенці з Луганська. Також Служба безпеки України викрила і припинила діяльність мережі інтернет-агітаторів та "ботоферми" в Одесі. Зловмисники планували дестабілізувати ситуацію в місті на травневі свята.

✅В.о. голови правління АТ "Укрзалізниця" Іван Юрик повідомив, що за результатами квітня компанія вийшла на прибуткову діяльність, отримавши 35 млн грн. Після початку коронакризи прибуток був отриманий вперше за рік.

✅Президент України Володимир Зеленський підписав закони про пільгового розмитнення "евроблях". Верховна рада прийняла ці документи в середині квітня поточного року.

✅Служба безпеки України затримала злочинне угруповання, яке займалося вимаганням грошей у Київській та Чернігівській областях. Частина угруповання - члени одного з добровольчих батальйонів.

✅Збройні Сили України взяли на озброєння новий розвідувальний дрон "Лелека 100" – українського виробництва. Цей безпілотний літальний апарат вже випробуваний в бойових умовах.

✅Всі регіони України перевели в "жовту" зону карантину. У країні більше немає жодного регіону, де були б перевищені показники по коронавірусу.

Успішних вихідних! І до зустрічі на зраді/перемозі за тиждень.