"Зрада-Перемога за тиждень" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

"Зрада-Перемога за тиждень" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

Розглянемо події 18 – 24 червня 2021 р.

ЗРАДА

❌Державна служба статистики оприлюднила дані про демографічну ситуацію в Україні за січень-квітень 2021 року. Смертність населення перевищила рівень 2020 року на 24,3%, у тому числі у квітні - на 48,5%. Причина очевидна – КОВІД.

❌Міністерство фінансів роз'яснило, куди витратять 5,4 млрд гривень, які були виділені на святкування 30-річчя Незалежності України. Виділені кошти підуть на масштабні інфраструктурні проекти, які планується реалізувати до 30-річчя Незалежності України. В такий спосіб ці проекти вивели з під платформи «ПрозоРРо».

❌Співробітники Служби безпеки України (СБУ) запідозрили членів організації "Муніципальна варта" в облаштуванні незаконного стрілецького полігону на території колишнього дитячого табору в Дарницькому районі Києва. В ході обшуків вилучено вибухівку, гранати, велику кількість зброї та боєприпасів.

❌Державна служба статистики України оприлюднила дані про кінцеві споживчі витрати домашніх господарств за цілями перший квартал 2021 року. Дві третини витрат українців йде на їжу, алкоголь та комуналку.

❌Катерина Долган загинула в ДТП, яка сталася вчора, 19 червня, на трасі Київ-Прилуки. У 2020 році 21-річна дівчина встановила рекорд України в номінації "Найтриваліший безперервний біг на біговому тренажері". Вона без перерв на відпочинок пробігла 51 км за 5 годин.

❌Президент Зеленський в інтерв’ю каналу «1+1» фактично визнав операцію по вагнерівцях. З його слів стало зрозуміло, що саме Зеленський повідомив Лукашенко про наявність вагнерівців у Білорусі, тобто розголосив державну таємницю.

❌У I кварталі 2021 року кількість зайнятого населення у віці 15 років і старше склала 15,5 млн осіб, а у віці 15-70 років - 15,4 млн осіб. Кількість безробітного населення склала по 1,8 млн осіб. Рівень безробіття серед робочої сили у віці 15 років і старше склав 10,4%, а у віці 15-70 років - 10,5%.

ПЕРЕМОГА

✅Ракетний есмінець Королівського військово-морського флоту HMS DEFENDER вже в Одесі. На його борту підписали договір про підтримку розвитку Військово-морських сил України. За кілька днів есмінець потрапив у скандал, при проході біля мису Фіолент (неподалік Севастополя) есмінець переслідували російські літаки і кораблі. За версією Москви, британці заплили до «російських територіальних вод». Для всього світу це територія України.

✅П'ятий президент України, лідер партії "Європейська солідарність" Петро Порошенко обговорив з президентом Туреччини Реджепом Тайіпом Ердоганом українсько-турецьке стратегічне партнерство. Також лідер партії ”Європейська солідарність" зустрівся у Туреччині із вселенським патріархом Варфоломієм.

✅Україна ввела санкції проти хакерів, які причетні до розробки комп'ютерного вірусу Petya. Зокрема, санкції введені проти чотирьох юридичних і шести фізичних осіб афілійованих зі спецслужбами Російської Федерації.

✅Волонтери привезли на фронт чергову партію обладнання для тактичного відеоспостереження. Наразі для 10 ОГШБр, яка контролює 10% лінії фронту, за участі Фонду Петра Порошенка і активістів ЄвроСолідарності, купили повний комплект оснащення.

✅Обсяг промислового виробництва у травні 2021 року у порівнянні з аналогічним місяцем минулого року зросли на 5,4%. Зростання зафіксовано завдяки низькій базі порівняння 2020 року, коли у квітні падіння склало 12,5%.

✅За весь час розслідування жодна державна експертиза не змогла встановити збитки від дії формули "Роттердам+".

✅Валовий зовнішній борг України протягом першого кварталу 2021 року скоротився на 2,7 млрд доларів - з 125,8 млрд доларів до 123,1 млрд доларів. Відносно ВВП борг скоротився з 81,2% до 78,1%.

Успішних вихідних! І до зустрічі на зраді/перемозі за тиждень.