"Зрада-Перемога за тиждень" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

"Зрада-Перемога за тиждень" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

Розглянемо події 19 – 25 листопада 2021 р.

ЗРАДА

❌Скандал. Видання «Українська правда» оприлюднило розслідування про святкування дня народження Андрія Єрмака – з літаком Коломойського, вертольотом ДСНС та президентом Зеленським у президентській резиденції. За державний кошт.

❌За десять місяців 2021 року з патрульної поліції Харкова звільнилися в 1,5 рази більше співробітників, ніж за весь минулий рік. У місті вже немає піших патрулів. У Харкові практично немає піших патрулів. Причина звільнень – низька заробітна платня.

❌ГК "Нафтогаз України", яка виконує функції постачальника "останньої надії" (ПОН), попередила, що пільгова ціна газу на рівні 7,96 гривень за кубометр для побутових клієнтів діє лише до 30 листопада. З 1 грудня ціни зміняться.

❌Промвиробництво в Україні зростає в 4 рази повільніше, ніж падало минулого року. Обсяги промислового виробництва в жовтні 2021 року у порівнянні з аналогічним місяцем минулого року зросли на 1,4%.

❌Депутати фракції «Слуга народу» відмовилися ходити на ефіри каналів «Україна» і «Україна24», через те що обидва канали належать Ринату Ахмєтову.

❌Посли ЄС погодили зняття санкції з соратника екс-президента України. Віктора Януковича. Йдеться про екс-міністра доходів і зборів України Олександра Клименка.

❌Через те, що вчасно не було закачано достатньо газу в газові сховища та не покладено на склади вугілля, країна опинилася в стані реального енергетичного колапсу – про це заявила голова партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко.

ПЕРЕМОГА

✅Загальна сума з використанням платіжних карток, емітованих українськими банками, за січень-вересень 2021 року становила 3 631,2 млрд грн. Порівняно з аналогічним періодом 2020 року вона зросла на 29,3%.

✅Україна вперше візьме участь у морських навчаннях НАТО з протимінного захисту Dynamic Move-2022. Вони пройдуть у Бельгії.

✅У Києві вилучили дорогий позашляховик, за власником якого числиться майже 150 неоплачених штрафів. Машину йому повернуть тільки після їх погашення.

✅В Україну прибуло судно Ocean Grand, яким із США доставили два патрульні катери типу Island. Вони отримали назви "Фастів" та "Суми".

✅Прибуток після оподаткування платоспроможних українських банків у січні-жовтні 2021 року склав 58,354 млрд гривень. Це на 46,5% більше, ніж роком раніше (39,828 млрд гривень).

✅В Україні повністю вакцинувалися від коронавірусу більше як 10 млн людей. Це 24,1% населення країни.

✅Рада директорів Міжнародного валютного фонду прийняла рішення про перший перегляд програми Stand-By з Україною. Фонд також виділяє транш кредиту на 500 млн спеціальних прав запозичення (SDR), що становить близько 700 млн доларів. Кошти кредиту МВФ на 700 млн доларів будуть витрачені на покриття дефіциту державного бюджету.

Успішних вихідних! І до зустрічі на зраді/перемозі за тиждень.