"Зрада-Перемога за тиждень" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

"Зрада-Перемога за тиждень" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

Розглянемо події 22 – 28 червня 2018 рр.

ЗРАДА

Через відсутність літака на авіарейс з Києва до Тунісу близько 70 туристів не змогли вилетіти з квитками аівакомпанії Bravo.

Група зловмисників напала на табір ромів на околиці Львова, внаслідок чого одна особа загинула, четверо травмовані. Внаслідок нападу 24-річний мешканець Закарпатської області отримав смертельні ножові поранення. Ще четверо осіб 10-річний хлопчик, двоє 19-річних юнаків і 30-річна жінка отримали тілесні ушкодження.

У Добропіллі Донецької області вандали знищили пам'ятник герою АТО Олександру Єрмакову, який загинув в 2015 році в боях під Дебальцевим.

В Кіровоградській області одне з приватних підприємств здійснило на адресу російського підприємства ряд експортних операцій напівпровідникового сплаву монокристалічного арсеніду галію у вигляді каліброваних злитків, яке використовується для виробництва зенітно-ракетного комплексу "Бук" та ракетно-гарматного комплексу "Панцир-С1", що знаходяться на озброєнні країни-агресора. Діяльність підприємства припинила СБУ.

У місті Вишневому під Києвом сталася стрілянина з травмата на стадіоні, яку влаштував помічник депутата Юлія Мамчура. Поранено підлітка. Мамчур у Facebook зазначив, що прийняв рішення про позбавлення цього чоловіка статусу помічника нардепа на громадських засадах.

Transparency International подала в суд через призначення Жебрівського аудитором НАБУ.

Посольство України в Росії направило ноту Міністерству закордонних справ РФ з рішучим протестом через недопуск Уповноваженого Верховної Ради з прав людини Людмили Денісової до незаконно засудженого українського режисера Олега Сенцова. Біля входу до колонії більше, ніж 6 годин, Людмила Денісова чекала дозволу на візит. Письмові заяви від Уповноваженого вони також не приймали.

ПЕРЕМОГА

З Драгобрату, де на високогір'ї випав сніг, евакуювали дитячий наметовий табір, у якому відпочивали 27 дітей.

Працівники Державної прикордонної служби України не пустили в Україну громадянку Великої Британії, кореспондента російського пропагандистського телеканалу Russia Today Полу Слієр.

СБУ заявляє, що попередила терористичний акт у Харкові біля пам’ятника воїнам УПА, замовлений спецслужбами РФ. Операцію провели співробітники контррозвідки СБУ під процесуальним керівництвом прокуратури.

Президент України Петро Порошенко підписав закон про утворення Вищого антикорупційного суду.

Науково-виробничий комплекс "Іскра", який входить до складу держконцерну "Укроборонпром", передав Збройним силам України новітні радіолокаційні станції.

У Донецький області запущено Карлівську насосну станцію, яка забезпечить 355 тисяч мешканців Донбасу централізованим постачанням питної води. В 2015 році внаслідок бойових дій насосна станція була повністю зруйнована.

Київська поліція знайшла сина лівійського дипломата, якого 25 червня викрали в Києві, він отримав незначні тілесні ушкодження. Поліція затримала викрадачів. Зловмисниками виявилися двоє громадян Єгипту.

Успішних вихідних! І до зустрічі на зраді/перемозі за тиждень.

Дмитро "Калинчук" Вовнянко