"Зрада-Перемога за тиждень" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

"Зрада-Перемога за тиждень" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

Розглянемо події 9 - 15 листопада 2018 рр.

ЗРАДА

Криворізька міська рада оголосила вимушені канікули у школах та дитячих садках, які обслуговуються держпідприємством "Криворізька теплоцентраль". Таке рішення було ухвалене через відсутність опалення в установах. Національна поліція Дніпропетровської області відкрила кримінальне провадження за фактом відсутність опалення у Кривому Розі. Також правоохоронці відкрили кримінальне провадження проти міської влади Сміли Черкаської області через несвоєчасний запуску опалювального сезону.

Державне підприємство "Сумихімпром" уклало угоду з компанією "Статус-Трейд" про постачання природного газу на 95,8 мільйонів гривень. Нинішню закупівлю Сумихімпром провів без аукціону у ProZorro, оприлюднивши лише звіт про укладену угоду. Сумихімпром з часів екс-президента Віктора Януковича контролюється групою Дмитра Фірташа через керуючого санацією Ігоря Лазаковича, відомого як топ-менеджер Фірташа.

У Києві утворилися численні затори на дорогах через перший сніг. З початку снігопаду сталося біля 300 дорожньо-транспортних.

В Києві невідомі кинули пляшки із займистою рідиною у двері Андріївської церкви. У поліції столиці заявили, що внаслідок події ніхто не постраждав. Своєю чергою, речник Української православної церкви Київського патріархату, архієпископа Євстратій Зоря повідомив, що внаслідок нападу постраждав священик Київського Патріархату, проти нього зловмисники застосували силу і газовий балончик.

Постійний представник Міжнародного валютного фонду в Україні Йоста Люнгман та директор Світового банку в справах України, Білорусі та Молдови Сату Кахконен повідомили, що в Україні відзначають низьку результативність дій влади в боротьбі з корупцією.

ПЕРЕМОГА

МЗС України висловило категоричний протест у зв’язку з незаконними та нелегітимними діями Росії з проведення так званих "виборів" на тимчасово окупованих територіях у Донецькій та Луганській областях України. МЗС наголошує, що результати цих псевдовиборів є "юридично нікчемними" та не створюють жодних правових наслідків і не будуть визнані ані Україною, ані міжнародним співтовариством.

Абсолютний чемпіон світу у важкій вазі Олександр Усик здобув перемогу над британцем Тоні Беллью. Українець нокаутував суперника лівим боковим у 8 раунді.

Міністр оборони України Степан Полторак заявив, що через вибухи на арсеналах за останні три роки до відповідальності притягнули понад 75 військових, зокрема - понад 20 генералів.

Орджонікідзевський районний суд Маріуполя засудив росіянина, який воював на Донбасі в складі терористичного угруповання "Оплот", до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

У Києві сквер назвали на честь Кузьми Скрябіна. А сквер біля посольства РФ перейменували на честь Бориса Нємцова.

Успішних вихідних! І до зустрічі на зраді/перемозі за тиждень.

Дмитро "Калинчук" Вовнянко