"Зрада-Перемога за тиждень" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

"Зрада-Перемога за тиждень" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

Розглянемо події 18 – 24 січня 2019 р.

ЗРАДА

В Україні зберігається суттєве перевищення рівня смертності над показником народжуваності. Станом на 1 грудня 2018 року перевищення числа померлих над числом народжених становило: на 100 померлих - 58 народжених.

Більшість кандидатів у президенти України виготовляють і поширюють агітаційну продукцію незаконно. Правоохоронні органи отримали чисельні звернення про розміщення агітаційних матеріалів на білбордах і роздачу друкованої продукції, оплачених не з рахунків виборчого фонду зареєстрованого кандидата.

Кандидата в президенти України Володимир Зеленський має кінобізнес на території Росії, попри те, що він заявляв про його закриття в 2014 році. Про це йдеться в розслідуванні програми "Схеми".

У Львові на 99-му році життя помер один з лідерів ОУН (б), в'язень нацистського табору Аушвіц Омелян Коваль.

У зв’язку з ускладненням погодних умов було обмежено рух для проїзду великовагових вантажних та пасажирських транспортних засобів у шести регіонах України.

На Донбасі знову обстріляли насосну станцію Південнодонбаського водопроводу, що подає воду на чотири фільтрувальні станції області, які забезпечують водою майже 50 населених пунктів, зокрема, Маріуполь та Волноваху. Також російські окупаційні війська зі стрілецької зброї обстріляли селище Чермалик Донецької області, унаслідок чого ушкоджень зазнав дитячий садок та житлові будинки.

На сьогоднішній день в Польщі працює два мільйони українців. З них мільйон легально, з цього мільйона тільки 400 тисяч платять соціальний внесок, а решта по тій же схемі, що і у Литві (з довідкою про виплати ЄСВ в Україні) Ті, хто взагалі нелегально працюють - це сезонні робітники.

ПЕРЕМОГА

Україна та Ізраїль підписали угоду про зону вільної торгівлі. З моменту набуття чинності угоди будуть скасовані ввізні мита для близько 80% українських промислових товарів.

Галицький районний суд Львова обрав запобіжний захід у вигляді арешту для пропагандистки Олени Бойко (Віщур), якій інкримінують публічні заклики до порушення територіальної цілісності України, її арештували на два місяці без права внесення застави. Також Служба безпеки України викрила в Одесі пособника агентурної мережі антиукраїнського центру, підконтрольного адміністрації президента РФ та російським спецслужбам, якому було доручено організувати теракт на нафтопроводі Одеса - Броди.

Предстоятель Православної церкви України митрополит Епіфаній повідомив, що розраховує на поглиблення співпраці з Українською греко-католицькою церквою.

Міністерство закордонних справ повідомило, що консули повернули 64 українських моряків, які були під вартою в інших країнах. Загалом 394 громадян України було звільнено з-під варти.

У Києві на вулиці Велика Васильківська 111/113, неподалік від станції метро «Палац «Україна», з’явився мурал, присвячений бою під Крутами. Також відбулося відкриття меморіального барельєфу Голові Директорії Української Народної Республіки, Головному Отаману Військ і Флоту УНР Симону Петлюрі. Також відбувся демонтаж пам'ятника російському полководцю Алєксандру Суворову з подвір’я Київського військового ліцею імені Івана Богуна. Також у Києві розпочались підготовчі роботи зі спорудження меморіалу на алеї Героїв Небесної Сотні.

За останні чотири роки в Україні було відкрито 207 нових заводів, більшість з яких — це проекти іноземних інвесторів.

Станом на 2017 рік військова проза України налічувала 146 книжок (не менш як 134 авторів), а 2018-го цей список поповнився ще на 76 найменувань. Тобто за два роки в Україні написали щонайменше 222 книжки на військову тематику, і це без поезії та коміксів.

13 років ув'язнення. Суд визнав Януковича винним у дерзжраді.

Успішних вихідних! І до зустрічі на зраді/перемозі за тиждень.

Дмитро "Калинчук" Вовнянко