Зробимо їх разом

Зробимо їх разом

Мецгера, дружка Зеленського, який побив журналістів і видалив відео з їхніх камер, призначено ... в "Укрфінжитло".

Тепер він буде отнімать, дєліть і пріумножать мільярди гривень, виділених Зеленським на свою програму чергового великого крадівництва "Доступна іпотека”.

3.08. 2022 Уряд затвердив умови забезпечення масового іпотечного кредитування для держкомпанії “Укрфінжитло” в рамках програми "Доступна іпотека”, ініційованої Президентом Володимиром Зеленським.

14.09.22 - завершуєтсья суд ексголови "Укрексімбанку" Мецгера за побиття журналістів. Мецгер відбувається ...штрафом в 3400 гривень.

А сьогодні 12.11.2022 Мецгера призначають в Укрфінжитло.

Зробимо їх разом.

Ось так під шумок війни (в даному випадку звільнення Херсона) всі ці мецгери-зеленські рішають свою справи.

До цього Трухін під шумок наступальних операцій ЗСУ на Харківщині відпетляв від кримінальної справи за спробу підкупу поліцейського і таки тіхонєчко ушол в лєс.

І повний пздць: "до призначення головою "Укрексімбанку" Євген Мецгер був заступником нинішнього голови НБУ Кирила Шевченка в "Укргазбанку"." Того самого гандона, якого нині оголосили в міжнародний розшук за шахрайські оборудки в цьому ж таки Укргазбанку.

Дружину Мецгера Юлію у 2019 році президент Володимир Зеленський призначив до наглядової ради "Приватбанку". Після цього виявилося, що вона є кумою подруги та екс-колеги президента Олени Кравець.  

Цей кримінальний спрут мецгерів-дубілєтів-трухіних-коломойських відповість за все.

Джон Сміт