«Зрозуміла, "Люда"?» - Олена Кудренко

«Зрозуміла, "Люда"?» - Олена Кудренко

Мені здається, це буде новий мем, як і щодо "савсєм нє хачу уєзжать із Крыма..."

Вкотре можна було би сказати росіянам: ви все це почали.

Але ж хворі люди перекручують події, плутають причини й наслідки, і вважають, що винні саме ми. Ті, які дають відповідь на їх дії.

До "нам піз....ць, Люда, ты в курсє?" хочеться додати, що Росія вже програла стратегічно. А це страшніше, ніж вона десь програла тактично. За великим рахунком, росіяни вже скотилися на сходинку в кращому випадку Ірану, і ніякі навальні, сподіваюсь, не піднімуть її, яка мордою вдарилась об асфальт. Пардон, який на Росії асфальт? В країні, де президент відповідає пересічному росіянину: " зачєм вам машина, єслі дорог нєту?"

Колапс з трубами, які прорвали та залишили росіян без тепла, перекладений виключно на їх плечі. Бо комуналку там підвищать подекуди на 15%. Сенс існування росіян вже визначили без самих росіян: народжуйте, народжуйте й народжуйте. Бо потрібно м'ясо для завоювання чужих територій. Розуміння, що не можна брати чуже, там приходить виключно в критичних ситуаціях, як до башкірів - коли вони виходять на вулиці не тоді, коли починається "СВО", а тоді, коли вже самим погано і край.

Тому дійсно, вам "піз...ць, Люда". Звільняйте від своєї присутності брянську, курську, білгородську області. Підіймайте свої дупи, забирайте своїх дітей подалі та не заважайте нам створювати сіру зону на вашій (було ваше, стало нашим) землі. Бо не може вважатися мирною територія, звідки обстрілюють українські міста.

Зрозуміла, "Люда"?