"Звідкись знову розцвіла любов, партнерство і віра в мир..." - Mason Lemberg

"Звідкись знову розцвіла любов, партнерство і віра в мир..." - Mason Lemberg

Не встигли кремлівські військові злочинці потицяти указкою на карту, показуючи лівий берег Дніпра по якому вони займуть оборону, як твітер голови Верховної ради поспішив повідомити що Херсон - це Україна.

Так, ніби до цього Херсон Україною не був.

Так, ніби звільнення Херсона відбувається виключно за рахунок "доброї волі" військових злочинців з Москви.

Так, ніби на той момент Херсон вже звільнили і звільняв його виключно Коля Коклєта з Юзіком і Трухіним верхом на Маряні Безуглій.

Не встигли військові зачистити населені пункти як твітер головного завгоспа країни розродився черговою серією наскальних малюнків, постячи для неандертальців чергові ребуси з гівна і палок.

Так, ніби всі мали забути, що єдині наскальні ребуси, які може постити цей чоловік - це ребуси з бєрьозками, балалайками, лаптями і гармонью. І ще рублями.

Не встигли українські війська почати рух в напрямку Херсона, продовжуючи гинути в боях і на мінних полях, як товариш Зеленський знову заговорив про якийсь мир, якісь переговори. Забувши, напевне, як місяць тому обіцяв говорити виключно з іншим президентом (коли там путіна змінили, може я щось пропустив?) і навіть забороняв сам собі проводити переговори цілим рішення РНБО і навіть указом, що викликало неабиякий писк в середовищі людиноподібних гомоамнезіусів.

Відразу видно, що людина надійна, послідовна, зі сталевими яйцями і не можна не сумніватися в її позиції.

Звідкись знову розцвіла любов, партнерство і віра в мир. Хоча нас чекає чергова Буча та Ізюм масштаби якої важко й уявити, зважаючи на відео перших днів і подальшу закриту інформацію.