Зведення прес-центру об’єднаних сил станом на 07:00 11 жовтня 2020 року

Зведення прес-центру об’єднаних сил станом на 07:00 11 жовтня 2020 року

Ситуація в районі проведення операції залишається контрольованою підрозділами Об’єднаних сил. Українські захисники неухильно дотримуються домовленостей, що вступили в дію 27 липня 2020 року.

Упродовж минулої доби, 10 жовтня, у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід» зафіксовано одне порушення режиму припинення вогню. Так, поблизу Водяного противник здійснив один неприцільний постріл з підствольного гранатомета.

Ворожий постріл не становив загрози життю та здоров’ю наших військовослужбовців, тому вогонь у відповідь вони не відкривали.
Бойових втрат і поранень серед українських воїнів немає.

Належно виконують завдання у районі проведення операції й інші складові сил оборони. Зокрема, вчора військовослужбовцями Збройних Сил та вогнеборцями ДСНС ліквідовані пожежі поблизу Новоолександрівки, Майорська та Катеринівки. Окрім того, локалізовано осередки загорань неподалік Болотеного.

Від початку поточної доби, 11 жовтня, у районах відповідальності українських підрозділів порушень режиму припинення вогню не зафіксовано. По всій лінії розмежування спостерігається тиша.

Перебуваючи у готовності до адекватного реагування на будь-які провокаційні дії противника, українські захисники дотримуються домовленостей, досягнутих у межах Тристоронньої контактної групи.

Слава Україні!