Зведення прес-центру об’єднаних сил станом на 17.00 17 листопада 2020 року

Зведення прес-центру об’єднаних сил станом на 17.00 17 листопада 2020 року

Слава Україні!

Ситуація в районі проведення операції Об’єднаних сил контролюється українськими воїнами. Наші захисники неухильно дотримуються домовленостей, що вступили в дію 27 липня 2020 року.

Упродовж цієї доби, 17 листопада, збройні формування Російської Федерації та її найманці один раз порушили режим припинення вогню. Так, в районі Новотроїцького ворог відкрив вогонь з ручного протитанкового гранатомета. Ворожа збройна провокація не становила загрози життю та здоров’ю українських воїнів, тому вогонь у відповідь вони не відкривали.

Бойових втрат і поранень серед військовослужбовців Об’єднаних сил немає.

У районі проведення операції належно виконують завдання інші складові сил оборони. Так, саперами ДСНС розміновано понад 11 гектарів території у прифронтовому районі та передано на знищення 48 вибухонебезпечних предметів.

Ситуація у районі проведення операції залишається під контролем військовослужбовців Об’єднаних сил.

Слава Україні!

ПІДСУМКИ ЗА МИНУЛУ ДОБУ

Минулої доби, 16 листопада, російсько-окупаційні війська один раз порушили режим припинення вогню. Так, у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання ”Схід”, неподалік Гнутового, ворог відкрив вогонь зі стрілецької зброї.

Бойових втрат і поранень серед українських захисників не було.

У районі проведення операції Об’єднаних сил належно виконують завдання й інші складові сил оборони.

Так, за минулу добу представниками Національної поліції України зі складу ОС виявлено 63 адміністративних правопорушення. Підрозділами поліції зведених загонів перевірено 4889 транспортних засобів та 4520 осіб. Також було затримано 4 особи, яких підозрюють у причетності до збройних формувань Російської Федерації та її найманців.

Через контрольний пункт в'їзду-виїзду «Станиця Луганська» на контрольовану Об’єднаними силами територію прибуло 929 осіб, у зворотному напрямку – 521 особа.

Ситуація в районі проведення операції Об’єднаних сил контролюється українськими воїнами.

Слава Україні!