Зведення прес-центру об’єднаних сил станом на 17.00 9 січня 2021 року

Зведення прес-центру об’єднаних сил станом на 17.00 9 січня 2021 року

Слава Україні!
Протягом поточної доби, 9 січня, у районі проведення операції Об’єднаних сил, на переважній більшості ділянок відповідальності наших бригад, спостерігалася тиша. Лише в обідній час було зафіксовано 3 порушення режиму припинення вогню.
Два обстріли були здійснені у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Північ». Так, поблизу населеного пункту Луганське російсько-окупаційні війська відкривали вогонь в бік українських позицій з автоматичних та станкових протитанкових гранатометів і великокаліберних кулеметів.
Неподалік Водяного, що на Приазов’ї, у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід» збройні формування Російської Федерації відкривали вогонь з ручних протитанкових та підствольних гранатометів.
Про факти порушення режиму припинення вогню через Українську сторону СЦКК повідомлено представників ОБСЄ. Серед українських воїнів бойових втрат немає.
У районі проведення операції Об’єднаних сил виконують завдання й інші складові сил оборони. Сьогодні сапери ДСНС розмінували майже 2 гектари території та передали на знищення 8 вибухонебезпечних предметів.
Обстановка в районі проведення операції Об’єднаних сил і надалі контрольована українськими воїнами.
Слава Україні!