Зведення прес-центру об’єднаних сил станом на 17.30 21 вересня 2020 року

Зведення прес-центру об’єднаних сил станом на 17.30 21 вересня 2020 року

Об’єднані сили надійно контролюють ситуацію у районі проведення операції, дотримуючись запровадженого режиму припинення вогню.
Від початку поточної доби, 21 вересня, збройні формування Російської Федерації тричі порушили домовленості, досягнуті 22 липня в рамках Тристоронньої контактної групи.

Так, неподалік Мар’їнки ворог провокував наших військових пострілами зі стрілецької зброї, а згодом здійснив три постріли з гранатомета, пристосованого для використання мін ПОМ-2. Неприцільний вогонь зі стрілецької зброї у бік наших позицій зафіксовано поблизу населеного пункту Водяне.

Військовослужбовці Об’єднаних сил вогонь у відповідь не відкривали.
Бойових втрат унаслідок ворожих пострілів немає.

Належно свої завдання за призначенням у районі проведення операції виконують підрозділи й інших складових сил оборони.

Так, рятувальники Об’єднаних сил, для мінімізації наслідків артилерійських обстрілів попередніх років, проводять роботи з відновлення пошкоджених житлових будинків та об’єктів інфраструктури.

Упродовж доби вони відремонтували 3 будинки, на 8 об’єктах роботи ще тривають. Окрім того, саперами ДСНС розміновано майже 2 гектари території у прифронтовому районі та передано на знищення 14 знайдених вибухонебезпечних предметів.

Перебуваючи в готовності до адекватного реагування на будь-які підступні та провокативні дії противника, підрозділи Об’єднаних сил повністю контролюють ситуацію.

Слава Україні!