Зведення прес-центру об’єднаних сил станом на 18:00 04 лютого 2019 року

Зведення прес-центру об’єднаних сил станом на 18:00 04 лютого 2019 року

Протягом поточної доби, у період з 00.00 до 18.00, противник обстріляв позиції наших військ чотири рази, в тому числі два рази із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння.

В смузі дій оперативно-тактичного угруповання "Північ" найманці обстріляли позиції українських військових: з мінометів калібру 82 мм., автоматичних гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї поблизу населеного пункту ХУТІР ВІЛЬНИЙ;
двічі з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів в районі селища НОВОЛУГАНСЬКЕ.

В смузі дій оперативно-тактичного угруповання "Схід" злочинці обстріляли позиції наших захисників з мінометів калібру 82 мм. та автоматичних гранатометів поблизу селища ОПИТНЕ.

Внаслідок підступних обстрілів російсько-окупаційних військ жоден військовослужбовець Об'єднаних сил не постраждав.

Підрозділи, що обороняються, у відповідь подавляли ворожий вогонь застосуванням чергових вогневих засобів. Втрати противника уточнюються.

Ситуація в районі проведення ООС залишається під контролем українських військових.

Разом переможемо!

Слава Україні!

Прикордонники зі складу Об'єднаних сил виявили факт підробки державних документів

Так, в пункті пропуску «Мілове», що на українсько-російському державному кордоні, для оформлення на в’їзд в Україну прибув автомобіль марки «CHEVROLET» під керуванням громадянина України 1960 року народження. Прикордонники Луганського загону зі складу Об’єднаних сил під час здійснення заходів прикордонного контролю встановили, що окремі елементи свідоцтва про реєстрацію транспортного засобу не відповідають встановленому зразку. Як пояснив водій, оригінал документу він втратив на території Росії, де в подальшому і зробив дублікат, тільки за допомогою невідомих людей та й ще кустарним способом.

Чоловіка разом з транспортним засобом передано співробітникам Національної поліції для прийняття подальшого правового рішення. Також до правоохоронних органів направлено повідомлення про виявлення ознак кримінального правопорушення передбаченого ст. 358 ККУ «Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів».

Рухаємось далі!

Разом переможемо!