Зведення прес-центру об’єднаних сил станом на 18:00 3 червня 2018 року

Зведення прес-центру об’єднаних сил  станом на 18:00 3 червня 2018 року

Упродовж поточної доби, 3 червня, ситуація в районі проведення операції Об’єднаних сил залишається контрольованою.

Противник продовжує здійснювати обстріли наших позицій зі стрілецької зброї. Бойові дії тривали переважно на Донецькому напрямку. Ворог проявляв себе поблизу Тарамчука, Мар’їнки та Широкіного, що на Донеччині, а також Кримського, що на Луганщині.

Поточної доби втрат немає. Втрати противника уточнюються.

Сьогодні ввечері, 03 червня, із Севєродонецька, що на Луганщині до опікового центру Харкова медичним вертольотом Об'єднаних сил евакуйовано двох цивільних пацієнтів.

Прохання до оперативної чергової служби Об'єднаних сил про допомогу надійшло від міської лікарні та військово-цивільної адміністрації Луганщини. Постраждалі отримали великі опіки від вибуху газового балону та потребують спеціалізованого обладнання для реанімації та порятунку.

Командувач об'єднаних сил генерал-лейтенант Сергій Наєв негайно прийняв рішення про направлення медичного вертольота для екстреної евакуації постраждалих заради спасіння їхнього життя.

Менш ніж за півгодини після звернення за допомогою, вертоліт з пацієнтами у супроводі військового медика злетів у напрямку Харкова.