Зведення прес-центру об’єднаних сил станом на 7:00 12 червня 2018 року

Зведення прес-центру об’єднаних сил  станом на 7:00 12 червня 2018 року

За минулу добу, 12 червня, в районі проведення операції Об’єднаних сил інтенсивність бойових дій залишається стабільно-контрольованою. Російсько-окупаційні війська 27 разів за добу порушували режим припинення вогню, з них 11 разів застосовували заборонене Мінськими домовленостями озброєння.

На використання окупантами артилерії, мінометів, БМП та стрілецького озброєння підрозділи Об’єднаних сил рішуче відповідали адекватним вогнем та не дозволили ворогу покращити тактичне положення.

На Луганському напрямку противник не припиняв спроб послабити оборонні рубежі наших захисників в районі населеного пункту Новотошківське. На Горлівському напрямку активна оборона підрозділів Об’єднаних сил тривала в районах населених пунктів Троїцьке та Світлодарськ. На Донецькому напрямку – поблизу Авдіївки та Піски. Залишалась напруженою ситуація на Маріупольському напрямку в районах населених пунктів Ломакине, Водяне та Широкіне.

Під час бойових дій минулої доби три наших військовослужбовця отримали поранення. Поточної доби, станом на 7.00 ранку, втрат наших військ немає.

За даними розвідки, двох окупантів знищено та трьох поранено.