Зведення Прес-центру штабу АТО станом на 18.00 11 лютого 2018 року

Зведення Прес-центру штабу АТО станом на 18.00 11 лютого 2018 року

Російсько-окупаційні війська продовжили обстрілювати опорні пункти Збройних Сил України, зокрема й зі зброї, яка заборонена Мінськими домовленостями.
На Луганському напрямку загарбники з гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї вели вогонь по наших опорних пунктах неподалік Зайцевого.
На Донецькому напрямку противник порушував перемир’я з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї у передмісті Авдіївки. На приморській ділянці нашої оборони ворог застосував озброєння БМП, міномети калібру 120-мм та 82-мм по українських захисниках неподалік Талаківки. Також з мінометів різних калібрів противник вів вогонь по опорних пунктах поблизу Водяного і Широкіного.
Від початку доби зафіксовано 8 обстрілів позицій сил Антитерористичної операції з боку російсько-окупаційних угрупувань. Унаслідок ворожих обстрілів ніхто із українських воїнів не постраждав.

Військовослужбовці НГУ врятували сім’ю від загибелі

Сьогодні, 11 лютого, близько сьомої години ранку військовослужбовці Національної гвардії допомогли погасити палаючий автомобіль, що раптово загорівся на блокпосту.

Завдяки їхнім злагодженим діям джерело займання було локалізовано й попереджено загрозу неминучого вибуху автомобіля, що був обладнаний газовою установкою.

Ніхто з учасників руху не постраждав.

Прес-центр штабу АТО