Зведення Прес-центру штабу АТО станом на 18.00 15 квітня 2018 року

Зведення Прес-центру штабу АТО станом на 18.00 15 квітня 2018 року

Від початку доби російсько-окупаційні війська здійснили 24 обстріли українських опорних пунктів. Агресор продовжує застосовувати заборонене Мінськими угодами озброєння.
Зокрема на Донецькому напрямку зі 120 та 82 мм мінометів противник відкривав вогонь по оборонцях Павлополя. Крім цього, з 82 мм мінометів, озброєння БМП, гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї обстріляні захисники Пісків, а з гранатометів та стрілецької зброї - наші укріплення під Водяним, Павлополем та Авдіївкою. Також під гранатометний вогонь потрапили оборонці Шахти «Бутівка», а поблизу Новотроїцького - вівся снайперський вогонь.
На Луганському напрямку агресор застосував заборонені 120 та 82 мм міномети по оборонцях Луганського та Світлодарська. Крім цього, з гранатометів та великокаліберних кулеметів вогонь вівся по наших позиціях поблизу Новолуганського, а також з озброєння БМП - під Луганським і Троїцьким.
Унаслідок ворожих обстрілів жоден український воїн не постраждав.

Прес-центр штабу АТО повідомляє:

Сьогодні, 15 квітня, представники російсько-окупаційних військ передали українській стороні тіло загиблого військовослужбовця Збройних Сил України, який зник безвісти 8 квітня під час виконання бойових завдань на лінії розмежування сторін.
Силами пошукової групи «Евакуація-200» тіло загиблого доставлено до місця проведення процедури впізнання та проведення судово-медичної експертизи. Після проведення цих заходів, а також оформлення відповідних документів, тіло загиблого військовослужбовця доправлять до місця поховання.

Прес-центр штабу АТО