Зведення Прес-центру штабу АТО станом на 18.00 15 листопада 2017 року

Зведення Прес-центру штабу АТО станом на 18.00 15 листопада 2017 року

Оперативна обстановка в районі проведення АТО впродовж сьогоднішнього дня суттєвих змін не зазнала. Російсько-окупаційні війська, на різних ділянках фронту, продовжують порушувати перемир’я. Загалом же з початку доби ворог 8 разів відкривав вогонь по підрозділах українського війська.

На Луганському напрямку, ще на світанку, російські найманці обстріляли зі 120-мм міномету оборонців Травневого, а з гранатометів і великокаліберних кулеметів – захисників Новолуганського. Також по одній збройній провокації було зафіксовано неподалік Кримського і Донця, де окупанти били по наших опорних пунктах із гранатометів та стрілецької зброї.
На Донецькому напрямку бойовики обстріляли оборонні укріплення поблизу Водяного, Новомихайлівки та Авдіївки з піхотного озброєння, а підступи до Пісків ще й з 82-мм міномету.

У випадках прямої загрози безпеці, військовослужбовці Збройних Сил України застосовували по ворогу зброю, не заборонену Мінськими домовленостями, а саме – гранатомети та великокаліберні кулемети.

У результаті ворожих обстрілів жоден наш захисник сьогодні не постраждав.

Прес-центр штабу АТО