Зведення прес-центру штабу АТО станом на 18.00 16 жовтня 2017 року

Зведення прес-центру штабу АТО станом на 18.00 16 жовтня 2017 року

Сьогоднішній день на Донбасі вкотре не став спокійним. Від початку доби російсько-окупаційні угруповання 12 разів порушили режим тиші. З них більше половини обстрілів зафіксовано на Донецькому напрямку.
Так, з гранатометів різних видів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї ворог двічі бив по захисниках Авдіївки та шахти Бутівка. Також двічі під вогонь стрілецької зброї окупантів потрапили наші позиції біля Кам’янки. А неподалік Артемового проросійські найманці випустили 4 міни калібру 82 міліметри. Крім того, близько 14.00 і майже упродовж години противник бив з міномету у районі Артемового, де взагалі немає укріплень української армії.
На Приморському напрямку з протитанкового гранатомету бойовики обстріляли підступи до Старогнатівки. А стрілецьку зброю застосовували неподалік Водяного і Павлополя.
На Луганському напрямку під вогнем великокаліберних кулеметів ворога опинились наші опорні пункти на околицях Новоолександрівки.
На більшість провокацій противника сили АТО відповідали вогнем із піхотного озброєння, не забороненого мирними домовленостями.

Прес-центр штабу АТО