Зведення прес-центру штабу АТО станом на 18.00 17 вересня 2017 року

Зведення прес-центру штабу АТО станом на 18.00 17 вересня 2017 року

У районі проведення АТО сьогодні бойовики не припиняли обстріли позицій української армії. Вже традиційно основна активність ворога фіксувалась у темну пору доби.
Так, з опівночі бойовики декілька годин поспіль били з гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї у районі Авдіївської промзони та селища Невельське. Також вночі під вогонь ворога потрапили наші укріплення біля Пісків. А близько 13 години внаслідок обстрілу опорного пункту сил АТО поблизу Новоселівки (Друга) отримав поранення один український військовий. Зараз стан постраждалого стабільний, він перебуває в одному з лікувальних закладів регіону.
На Приморському напрямку за ніч бойовики двічі відкривали вогонь біля Водяного. А неподалік Старогнатівки понад 2 години працював великокаліберний кулемет окупантів.
Неспокійно було і на Луганському напрямку, де за останні декілька днів ворог суттєво збільшив вогневі провокації. Також вночі, близько 2 години, російські найманці били з різних видів гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї по українських захисниках на підступах до Новозванівки.
Загалом від початку доби незаконні збройні формування 13 разів порушили перемир’я. Майже на кожен другий обстріл з боку противника сили АТО відповідали щільним вогнем.

Прес-центр штабу АТО