Зведення прес-центру штабу АТО станом на 18.00 3 серпня 2017 року

Зведення прес-центру штабу АТО станом на 18.00 3 серпня 2017 року

У зоні АТО упродовж дня не відмічалось тенденцій до загострення обстановки. За своєю типовою тактикою, російсько-окупаційні угруповання вдень здійснюють до 10 обстрілів українських позицій і, здебільшого, це легке озброєння. Основна активність бандитів зазвичай фіксується після 18 години.
Так, сьогодні з опівночі і до 18 години на Луганському напрямку злочинці зі стрілецької зброї відкривали вогонь по українських укріпленнях на підступах до Новоолександрівки. А по опорних пунктах у Кримському та Новотошківському били ворожі гранатомети.
На Маріупольському напрямку, близько 14 години, противник випустив 8 мін калібру 82 міліметри неподалік Павлополя. А на Донецькому напрямку злочинці з гранатомету обстріляли шахті Бутівку.
У відповідь на провокації незаконних збройних формувань сили АТО оперативно відкривали вогонь у відповідь, тож вогневе протистояння було не тривалим.
Варто додати, що незважаючи на літню спеку, лінія української оборони продовжує вдосконалюватись. Наші бійці перебувають у повній бойовій готовності і морально готові дати жорстку і швидку відповідь ворогу у будь яку частину доби.

Прес-центр штабу АТО