Зведення прес-центру штабу АТО станом на 18.00 5 серпня 2017 року

Зведення прес-центру штабу АТО станом на 18.00 5 серпня 2017 року

Упродовж сьогоднішнього дня ситуація у зоні АТО не зазнала суттєвих змін. Ворог продовжує поодинокі обстріли українських позицій, Збройні Сили України дають адекватну відповідь.
Так, з опівночі, російсько-окупаційні угруповання тричі відкривали вогонь з великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї по наших позиціях поблизу Авдіївки.
На Луганському напрямку злочинці двічі застосовували гранатомети в районі Новоолександрівки. Також під гранатометний вогонь потрапили українські опорні пункти у Водяному, що на Маріупольському напрямку.
Варто додати, що бойові дії на Донбасі не стали перепоною для відновлення трансляції українського телебачення. Так нещодавно завершилось будівництво 134-метрової телевежі у Бахмутці. Відтепер сигналом українських телеканалів і радіостанцій буде охоплено райони впритул наближені до лінії розмежування. Також телевежа даватиме сигнал на тимчасово окупований Луганськ і Алчевськ. Тож наші громадяни, які перебувають у цих містах, вже незабаром зможуть дізнатись правдиву інформацію про життя в Україні, яку так приховують бойовики.

Прес-центр штабу АТО