Зведення прес-центру штабу АТО станом за 23 жовтня 2017 року

Зведення прес-центру штабу АТО станом за 23 жовтня 2017 року

У районі проведення АТО наприкінці минулої доби обстановка залишалась напруженою, проте повністю контрольованою українською армією. Після 18 години бойовики продовжували обстріли позицій сил АТО на всіх напрямках із використанням піхотного озброєння.
Так, на Донецькому напрямку, увечері російсько-окупаційні угруповання з різних видів гранатометів та великокаліберних кулеметів били по наших опорних пунктах неподалік Зайцевого, Авдіївки, Кам’янки, Луганського та Верхньоторецького. Також наприкінці доби під кулеметним вогнем опинились оборонці Майорська та шахти Бутівка.
З цієї ж зброї, на Приморському напрямку окупанти обстріляли позиції Збройних сил України біля Кримського, Новоолександрівки. А великокаліберні кулемети і стрілецьку зброю бойовики застосовували в районі Новозванівки і Попасної.
На Маріупольському напрямку, увечері під вогонь ворожих гранатометів потрапили укріплення сил АТО неподалік Мар’їнки і Старогнатівки.
Загалом за минулу добу незаконні збройні формування 22 рази порушили перемир’я. Українські воїни 15 разів жорстко відповідали ворогу із озброєння, не забороненого мирними домовленостями. Унаслідок бойових дій один наш військовослужбовець отримав поранення.

Прес-центр штабу АТО