Зведення прес-центру штабу АТО за минулу добу станом на 6 годину 18 липня 2017 року

Зведення прес-центру штабу АТО за минулу добу станом на 6 годину 18 липня 2017 року

У зоні АТО, наприкінці минулої доби, незаконні збройні формування збільшили обстріли позицій української армії на Донецькому напрямку.
Починаючи з 19 і майже до 23 години, з декількох напрямків, ворог з мінометів калібру 120 та 82 міліметри, гранатометів, великокаліберних кулеметів, стрілецької зброї бив по наших опорних пунктах у районі Авдіївки. Внаслідок цих обстрілів один український військовий отримав поранення, ще один травмований. Крім того, ввечері, бойовики з мінометів та гранатометів накривали наші позиції неподалік Пісків, а зі стрілецької зброї били по шахті Бутівка.
На Луганському напрямку тричі під вогонь великокаліберних кулеметів противника потрапили українські позиції у Новозванівці, двічі у Новоолександрівці. Також, близько 23 години, злочинці вели вогонь зі стрілецької зброї по Станиці Луганській.
На Маріупольському напрямку, майже опівночі, ворог обстріляв з мінометів калібру 120 міліметрів та гранатометів опорні пункти сил АТО у Лебединському.
Загалом, за минулу добу, бандформування 17 разів порушили перемир’я. В наслідок обстрілу один український військовий отримав поранення, ще один травмований. Сили АТО 10 разів відкривали вогонь у відповідь.

Прес-центр штабу АТО