Зведення станом на 7:00 11 червня 2018 року

Зведення станом на 7:00 11 червня 2018 року

Упродовж минулої доби, 10 червня, ситуація в районі проведення операції Об’єднаних сил залишалася контрольованою. Противник вкотре, не дотримуючись Мінських домовленостей, намагався послабити оборону наших підрозділів на окремих напрямках.

Російсько-окупаційні війська 32 рази порушили режим припинення вогню, з них 7 разів із застосуванням важкого озброєння – 120 та 82-мм мінометів.

На Луганщині найбільш активні бойові дії тривали в районі населеного пункту Новотошківське. На Донецькому напрямку підрозділи Об’єднаних сил вели активну оборону в районі населеного пункту Опитне. Адекватну відповідь ворог отримав на Маріупольському напрямку – поблизу населених пунктів Павлопіль, Водяне та Лебединське.

Під час бойових дій троє наших захисників отримали поранення. Поранених невідкладно евакуйовано до шпиталю, їхньому життю нічого не загрожує.

В результаті ведення активної оборони, за даними розвідки, 1 окупант знищений та 3 поранені.

Вночі поточної доби, 11 червня, в районі населеного пункту Новотошківське противник застосував заборонені міжнародними домовленостями 122-мм артилерійські системи, наражаючи на небезпеку мирних мешканців найближчих населених пунктів.

Станом на 7.00 ранку втрат наших військовослужбовців немає.