Звернення Анастасії Приходько до Президента

Звернення Анастасії Приходько до Президента

Доброго дня шановний Петро Олексійович, звертається до Вас волонтер, громадський діяч, людина, онука ветерана війни , артист! Я тільки приїхала з фронту, була за 20 км від Авдіївки, спілкувалася з тими, хто зараз боронить нашу Державу, з нашими ВОЇНАМИ!!!

Я чула їх слова, я чула про що вони мріють, я чула їх історії з передової! Я проводжала хлопців на "нульовку", на промзону в Авдіївці. Все те страшне, що зараз відбувається в нашій Державі, це "завдяки" колишній " Партії регіонів" , яка нині " Опозіційний блок".

Я розумію, може Вам зараз і не до них, але не може бути так, щоб всі ці державні зрадники, які причетні до розстрілу Небесної сотні, до закликань до повалення Конституційного ладу, за розпалювання війни, спокійно збиралися у Харкові і поливали брудом мою батьківщину. Нашу з Вами Батьківщину! Від наших Героїв, я отримала пам'ятний знак "За підняття духу", я несу їм щось світле та справжнє. Будьте і Ви справжнім!

Поважайте людей, поважайте Воїнів-Героїв, які боронять Україну, а за їх спинами спокійно збираються зрадники та путінські посіпаки, члени "тіньового уряду" Азарова, який втік до Москви і досі не відповів за свої злодіяння перед Українським Народом. Ми ж повірили Вам та обрали як гаранта!!! Сподіваюсь, Ви відреагуєте.

Анастасия Приходько