"ЗВОРОТНІЙ ВІДЛІК ТРАМПА: ДЕНІЕЛ ҐОЛДМАН — ФАХІВЕЦЬ З ПИТАНЬ МОСКОВСЬКОЇ МАФІЇ В США" - Олег Пономар

"ЗВОРОТНІЙ ВІДЛІК ТРАМПА: ДЕНІЕЛ ҐОЛДМАН — ФАХІВЕЦЬ З ПИТАНЬ МОСКОВСЬКОЇ МАФІЇ В США" - Олег Пономар

Комітет з розвідки Палати представників Конґресу США (голова комітету — Адам Шифф), який проводить розслідування #Рашаґейт і трампівського Спрута, найняв головного радника розслідування на допомогу конґресменам-членам комітету фахівця з мафії Московії. Це — Деніел Ґолдман.

Він працював у Прокуратурі штату Нью-Йорк з 2007 по 2017 заступником начальника Департаменту організованої злочинності. Це так званий департамент "московської та італійської мафії", які є сильними саме в Нью-Йорку. Департамент спеціалізується на питаннях рекету, відмивання коштів, фінансового шахрайства, шахрайства з медичним та авто-страхуванням, на вбивствах, тощо. Пан Ґолдман безпосередньо під час своєї роботи в Департаменті відправив за ґрати кількох топ-осіб сім'ї Дженовезе і московської мафії.

Деніел Ґолдман допоможе розслідувати всі зв'язки Трампа з московською та італійською мафією, починаючи від трампівських казино в Лас-Веґасі (вони банкрути), всі візити Трампа до Московії, всі продажі Трампом своїх кондомініумів московитам, ухилення від податків, всі зустрічі з представниками Московії (і змова) до виборів, під час і після, тощо.

Прошу не плутати цю новину з вчорашньою — те розслідування, за яким розіслали вимоги про надання документів, що стосуються злочинів Трампа, до 81 юридичної та фізичної особи, веде юридичний Комітет (голова — Джеррольд Надлер).

Також розслідування веде Комітет з реформ та нагляду (голова — Елайджа Каммінґс), це комітет, в якому слухали Майкла Коена.

Окрім того, своє розслідування веде фінансовий Комітет (голова — пані Максін Вотерс) — податкові декларації Трампа за 10 років і ухилення від сплати податків.

Всоте повторю — критично важливо, що демократи виграли вибори до Палати представників у листопаді і на початк 2019 року очолили всі комітети.

Олег Пономар