"ЗЗД – ЗЕЛЕНСЬКИЙ ЗЛИВ ДОНБАС" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

"ЗЗД – ЗЕЛЕНСЬКИЙ ЗЛИВ ДОНБАС" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

«Ми нікому нічого не віддамо», - заявив президент, який остаточно віддав окуповані райони Донбасу Москві. Бо хто щоб там не казав, але вчорашня заява Путіна про визнання так званих ДНР і ЛНР незалежними державами, це реальний результат всіх потуг Зеленського як то: «домовитися десь посередині», «побачити мир в очах Путіна», «в своїй голові я війну завершив», відведення українських сил від фронту, віддачі Цемаха Москві а не голландському суду що поруйнувало наші стосунки з союзниками, зливу операції «вагнерівців», зеленого «перемир’я» під час якого продовжували гинути українські вояки, спроби створення «переговорних груп» ім. Єрмака з терористами ДНР і ЛНР, «перемир’я» під час якого гинули українські хлопці і нарешті кількох місяців протягом яких нам нахабно брехали що загрози не існує, а «Захід нагнітає напругу навколо України».

 Знаєте, я дивуюся витривалості Заходу. Країни НАТО надавали ЗСУ озброєння і спорядження, які ЖОДНОГО разу не зустрів Зеленський (що зустрічав літаки з масками), навіть після того як українські керівники звинувачували Захід у роздмухування паніки, яка, мовляв, шкодить економіці України. Для них проблеми Україні створював не Путін, що концентрував війська на нашому кордоні, а країни НАТО, які допомагали Україні захиститися.

 Цікаво, у Зеленського всерйоз думають, що йому і його пахолкам ці заяви от просто забудуть? Даремно. Любимому коміку зі сцени українці пробачити можуть багато чого, як з’ясувалося. Я подивлюся скільки вчорашніх прибічників ЗЕ пробачать йому національне приниження. Бо по факту, всіма своїми діями Зеленський зробив все можливе аби окуповані райони Донбасу стали окуповані не тільки по факту, а й юридично. Навіть не сумнівайтеся, включення ОРДЛО до складу Росії – справа часу. І дай Бог, аби до того, Москва визнала їх у фактичних кордонах, а не в тих які вона сама намалює. Бо тоді повноцінна війна з Росією, з танками, авіацією, РСЗО та Точками-У – лише справа часу.

 Агов, боягузи які 5 років втомлювалися від війни на дивані і тому голосували за коміка! Ви цього хотіли? Ви задоволені? Вам чого ще треба аби збагнути, що саме от це отримують всі хто шукає мир в очах Путіна?

 Російська армія заходить на Донбас вже не криючись, а тим часом ЗЕботва волає, що «нарешті позбулися Мінських угод від Порошенка». Чорнороті лицеміри! Мінські угоди були фількіною грамотою, яку ніхто не збирався виконувати, ба-більше – вони виписані були так що їх неможливо було виконати. Москва підписала її тому, що Рейд Помсти ходив по тилах терористів і українці були готові звільнити Новоазовськ. Ці «угоди» ніколи не ратифіковані Верховною Радою, роками підтримувати ситуацію за якої ОРДЛО навіть Росія визнавала українськими регіонами, а отже могла звідти просто піти в разі військової операції ЗСУ аби економічної скрути всередині Росії.

 Та аби так сталося, діяти треба було так, як діяв Петро Порошенко. Треба було зміцнювати армію та міжнародну підтримку, а не влаштовувати Велике Крадівництво про корупційні схеми на якому пише вже навіть New York Times. Треба було знімати ролики про необхідність вакцинації, а не серіали для російського телебачення. Треба було НЕ зривати державне оборонне замовлення, і якісно готуватися до зими, а не руйнувати вітчизняну енергетику аби закуповувати електрику в Білорусі та збагачувати олігархів. Треба було… Треба було не лізти дилетанту туди де працювати мають професіонали.

 Наразі маємо ЗЗД – Зеленський Злив Донбас. Повернути Донбас дипломатичним шляхом більше нереально, Москва ніколи не віддає те де вона вже присутня. Команда Зеленського наплювала на могили тих, хто всі ці роки стримував терористів в АТО/ООС. Терористи отримали саме те чого хотіли. А Україна…

 Вчора я написав пост про необхідність єднання навколо України (https://t.me/dragonspech/4734). ЗЕботва в той самий час строчила принципово інші пости – знову звинувачувала Порошенка і Захід. Бачив. Читав. От це – ціна їхнім закликам єднатися. От все це – реальні результати «мирної політики» Зеленського.