"Зброя масового враження..." - Володимир Царенко

"Зброя масового враження..." - Володимир Царенко

...або як вилікувати зрадофілію в домашніх умовах

Є у мене родич, один, дорослий дядько, має і сім'ю гарну, і роботу не погану і будинок власний і господарство домашнє короче кажучи, все у нього нармально. Було!
Але останнім часом щось я почав помічати за ним якісь дивні речі. Щось все йому не так, і кури погано несуться і зима погана і дороги погані і таке інше. Короче кожучи життя гамно! І виявляється у всьому винна влада, а конкретно Порошенко, Гройсман і Яценюк, а іще Аваков. Наче підмінили людину, був нормальною і адекватною людиною, веселим оптимістом, який по життю йшов легко і з посмішкою. А тут зненацька став похмурим песимістом а точніше кажучи просто зродофілом.
Ну думаю, відбувається якась не здорова хрень, треба людину рятувати, бо так не далеко і до хвороби якоїсь нервової або психічної. Зібрався якось на вихідних і поїхав до них в гості.

Питаю його, давай по пунктам, що не так. Викладує мені "зраду" - розвалили заводи. Поясняю все детально, показую йому інформацію з мінстату і т.п. Показую скільки підприємств відкрилось за рік, де і які плануються нові заводи і т.д. роз'яснюю чому закрились старі підприємства. Короче все детально. Питаю, зрозумів шо ти помилявся? Каже так, зрозумів.
Перейшли на іншу тему, знову "зрада" - суди продажні, знову роз'яснюю, що реформа почалась з верху і це єдино правильне рішення, інакше був би провал. Зрозумів, питання закрите? Каже да, закрите, я не правий був. Так ми провели весь вечір, обговорили дуже багато питань і по кожному у мене була чітка і зрозуміла відповідь. Ранком поки снідали,
розмова плавно перетекла знову на діла державні. Знову з його вуст полилось все те саме гімно шо вчора розібрали і розклали по полочкам. Кажу йому, Леха, ми ж вчора наче все вияснили, ти ж сказав шо не правий був. Він помовчав, і перескочив на іншу тему яку ми також вечером розібрали. І так далі і далі і далі.
І зрозумів я одну страшну річ.
Мого родича зазомбували. Йому прошили мізки телевізором, бо з інтернетом він взагалі не дружить і всю цю хрень в голову отримав із телевізора.

Виявилось, що він 2 місяці як підсів на NewsONE. Дружина у нього Інтер полюбляє, бо "там серіали гарні", а він підсів на політичний канал.
Короче гря, поки він там десь на вулицю ходив по господарству, я зробив вигляд шо відпочиваю, і поки він ходив, видалив нахрен з його супутникового ресівера канали Інтер, Україна і News One. А ресівер поставив на пароль. Ну пообідали, та й попрощались, поїхав я додому. А вже в вечорі дзвонить він мені, тіпа "шо ти зробив? у мене нема каналу мого і Інтер пропав".
Кажу йому, ну і добре шо нема, менше в голову дурниць всяких лізти буде. Через день, звонить знову. А чого у сусіда є а в мене нема? Це ти шось зробив?
Кажу так Леша, я зробив, бо я переживаю за твоє психічне здоров'я, і можеш мене навіть не просити, цих каналів я тобі не поверну.
То шо ви думаєте, через неділю знову звонить, каже, я зараз в майстерні, майстер каже шо потрібен пароль. Питаю нафіга тобі пароль? Канали добавити!
Як вам це подобається?
Людина ломанулась за 30 км, щоб канали добавити! Короче не дав я йому пароля. Образився тоді він на мене сильно, але то таке, думаю, головне щоб повернув собі критичне мислення і адекватне світосприйняття.
Це було на початку листопада. А помирились ми вже на цей Новий Рік. Він знову став майже нормальною людиною, ще трохи проскакують деякі речі, але в порівнянні з тим що творилось з ним раніше, стало на багато краще. Людина стала посміхатись, і перестала нести суцільний потік негативу.
Тепер потрібно знову їхати до всіх родичів, хто не далеко живе в гості і банити по тихому канал ZIK.
Це той мінімум який я можу зробити для своїх родичів, щоб вони, коли прийде час, не голосували так як їм наспіває казок цей канал.

Висновок з цієї історії я зробив дуже не втішний!
Проти громадян України застосована зброя масового враження! Ця зброя не вбиває фізично, але вона вбиває особистість, вбиває оптимізм і дух перемоги, сіє в голови людей зневіру і поразку. Ця зброя підступна і підла, але в водночас і дуже ефективна, що було доведено на громадянах РФ.
І це все може привести до дуже трагічних подій в подальшому. Якщо нині діюча влада, Президент, парламент, РНБО, СБУ негайно не почнуть вирішувати цю проблему, то на наступних виборах всі ці люди яким промили мізки будуть голосувати за тих людей які всіма способами зараз намагаються пролізти до влади.
І не дай Бог хтось і з них переможе, суспільство буде розколоте навпіл, і цілком можливо що знову проллється велика кров.
Це саме той сценарій, який 100 років назад був реалізований радянською владою по окупації України. Я дуже не хочу щоб цей сценарій був реалізований, щоб знову на майданах наших міст і містечок пролилась кров. Тому прошу Вас всіх адекватних і не зомбованих людей, відгородіть своїх близьких і родичів від впливу деструктивної пропаганди яка ллється з деяких "Українських" каналів та інтернет ресурсів. Видаляйте нещадно ці канали з телевізорів, баньте на своїх роутерах інтернет ресурси які розповсюджують фейки і брехню, навіть якщо ви і ваші близькі їх не відвідують. Це зможе зробити кожен, тому не гайте часу, проти країни з осені минулого року розпочата потужна інформаційна атака, основна ціль якої, знести нині діючу владу.
Я не є так званим порохоботом, мені також деякі речі не подобаються в діях влади, але я чітко розумію і інше, громадян зомбують з конкретною метою, скинути нинішніх капітанів і стати за штурвал самим.
І куди в такому випадку вони розвернуть наш спільний корабель мені також чітко зрозуміло.
Дякую що дочитали до кінця! Да, забув дописати, кому не важко зробіть репост будь ласка!

Володимир Царенко