"Мені категорично подобаються новітні українські свята" - Віталій Чепінога

"Мені категорично подобаються новітні українські свята" - Віталій Чепінога

Сьогодні, наприклад – «Друга річниця Першого підриву Кримського мосту». Це ніяк не гірше ніж «друге Різдво» і однозначно круче, ніж «старий Новий рік». Тож, з празником!

І якщо ми вже захоплюємося Ізраїлем та Моссадом, то не варто забувати й унікальні операції українських спецслужб, а підрив Керченського мосту – саме з таких. 21 тонна вибухівки, замаскована в рулонах пакувальної плівки, «пригнічення» всіх систем безпеки, що заважають дистанційній детонації. Кураж і зухвалість.

Підірвали міст 8 жовтня, Путіну на похмілля, на другий день, після його уродин. Кажуть, що розробник атаки на міст, керівник СБУ Василь Малюк спостерігав за підривом мосту он-лайн, з свого кабінету через «хакнуті» відеокамери росіян. Передпрем’єрний показ…

Досі, аж до сьогодні, Росія не наважується возити мостом важку техніку і боєприпаси. Для Путіна міст має сакральне значення, це його «грааль», це одна з ніг, на яких тримається його влада. Перебита нога, скалічена… Кривий диктатор…

Є в світовій історії незворотні процеси, події та явища, які нікому не вдасться зупинити. Ceterum censeo Carthaginem esse delendam! Карфаген має бути зруйнований! Міст має впасти! Крим – це Україна!

Гетьман Павло Скоропадський сказав: «Україна без Криму не може жити, це буде якийсь тулуб без ніг!». Крим належить Україні. І належатиме. Так буде!