Інгредієнти:
Спосіб приготування:
Крок перший. Картоплю чистимо, миємо й нарізаємо тонкими кружальцями. Філе риби нарізаємо середніми шматками.
Крок другий. Додаємо по ложці кетчупу і майонезу в порізану картоплю, перчимо його злегка, солимо, ретельно перемішуємо.
Крок третій. Змащуємо соняшниковою олією чашу мультиварку, викладаємо в неї всю картоплю.
Крок четвертий. Кладемо на картоплю рибку, перчимо її, солимо. Викладаємо порізаний пластинами помідор на рибу.
Крок п'ятий. Змащуємо рибу майонезом, а потім посипаємо тертим сиром. Запікаємо рибу в мультиварці 60 хвилин в режимі * випічка *.