Бабусині страви: "Рибний суп із фрикадельками"

Бабусині страви: "Рибний суп із фрикадельками"

Інгредієнти:

  • для супу:
  • 1,5 л води.
  • 3 картоплини,
  • 1 цибулина,
  • 1 морква,
  • 1 білий корінь,
  • 1 болгарський перець,
  • невеликий пучок зелені,
  • 2 лаврових листа,
  • 2 горошини духмяного перцю,
  • чорний мелений перець за смаком,
    сіль за смаком

    для фрикадельок:
    500 г рибного філе,
    1 цибулина,
    1 яйце,
    20 г вершкового масла,
    20 г олії,
    чорний мелений перець за смаком,
    сіль за смаком.

  • Спосіб приготування:

    Поріж картоплю, моркву, цибулю, болгарський перець. Скип'яти воду і поклади подрібнені овочі і цілий білий корінь. Вари суп 15-20 хвилин, потім дістань із нього білий корінь.

    Дрібно поріж цибулю і спассеруй на олії. Філе риби і смажену цибулю пропусти через м'ясорубку. Додай яйце, розтоплене вершкове масло, трохи води, перець, сіль, і добре перемішай. Сформуй фрикадельки у вигляді невеликих кульок.

    Опусти фрикадельки в киплячий суп, додай прянощі, посоли і вари 15 хвилин. Наприкінці поклади у суп подрібнену зелень.