Інгредієнти:
Спосіб приготування:
Приготуйте соус. Змішайте соєвий соус, оцет, цукор і крохмаль.
Курячу грудку поріжте тонкими смужками, перець – соломкою, часник та імбир дрібно наріжте, цибулю поріжте півкільцями, печериці – тонкими пластинками.
На розігрітій олії обсмажте куряче м’ясо, перекладіть в миску. Обсмажте часник та імбир, помішуючи 30 секунд.
Додайте гриби, смажте 5 хвилин. Додайте перець і смажте ще 3 хвилини.
Покладіть до овочів куряче м’ясо і перелийте соус, ще раз його перемішавши.
Смажте до загустіння соусу.
Стир-фрай – традиційна для кантонскої кухні техніка швидкого обсмажування їжі в розпеченій олії в глибокій сковороді з похилими стінками при постійному помішуванні.
На гарнір до цієї страви подавайте відварений рис.