Бабусині страви: "Десерт з печива"

Бабусині страви: "Десерт з печива"

Інгредієнти:

  • печиво пісочне: 350 г.
  • згущене молоко: 250 г.
  • масло: 200 г.
  • какао: 2-3 ст. ложки
  • замороженні або консервовані фрукти, цукор-пудра для посипки

  • Спосіб приготування:

    Змішати згущене молоко з маслом до однорідної консистенції. Додати какао і ще раз перемішати. Можна збити масу блендером або міксером.

    Печиво поламати на маленькі шматочки, але не занадто дрібно. Акуратно змішати печиво з кремом. Якщо фрукти були заморожені, то розморозити їх.

    Викласти десерт в креманки, оздобити фруктами за смаком (тут використано вишні та чорниці), посипати цукровою пудрою.

    * Масло повинно бути достатньо м’яким, щоб полегшити змішування.

    * Десерт вийде ще смачнішим, якщо взяти печиво з маком.